1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Müçtehid'den Kral Selman İddiası
Müçtehid'den Kral Selman İddiası

Müçtehid'den Kral Selman İddiası

Suudilerin bilinmeyen haberlerini ifşa eden Müçtehid rumuzlu sosyal medya fenomeni, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz'in bölge gezisinin tamamlayamadan hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

A+A-

 

Müçtehid Twitter sayfasında şöyle yazmıştı: ''Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz ülkenin çeşitli bölgelerinde yaptığı gezilerden, sağlık durumundan ötürü ziyaretini yarıda keserek Riyad'a geri döndü.''

 

Müçtehid, Suudi Kralının tam teşekküllü bir hastanede olduğunu ve Riyad'a dönüşünün planlanmadığını, çünkü Hail bölgesinden El-Cevf bölgesine geçmek istediğini ve daha sonra diğer bölgeleri ziyaret etmeyi planladığını, ancak oğlu Muhammed bin Selman'ın babasını salgın hastalığından dolayı almaya karar verdiklerini söyledi.

Müçtehid, Melik Selman'ın özel bir hastaneye götürüldüğünü ve bunun sadece test ve araştırma için mi, yoksa muayene ve tedavi için mi yapıldığı bilinmemektedir dedi.

Melik Selman birkaç gün önce el-Kasım bölgesine gitti ve daha sonra Arabistan'ın kuzeyindeki Hail bölgesine yolculuk etti, ancak Riyad'a döndü ve oğlu Muhammed yolculuklara devam etti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.