1. HABERLER

  2. KURDİSTAN

  3. Mele Bahtiyar: En 'alçak' planlardan birine maruz kaldım
Mele Bahtiyar: En 'alçak' planlardan birine maruz kaldım

Mele Bahtiyar: En 'alçak' planlardan birine maruz kaldım

A+A-

 13 Kasım’da Kürdistan Bölgesi’ne dönmesi beklenen Mele Bahtiyar, ‘alçakça yapılan zehirlenme olaylarından birine’ maruz kaldığını belirtti.

Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Yüksek Meclis Üyesi Mele Bahtiyar, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı mesajında ‘alçakça’ bir saldırıya uğradığını belirtti.

Mele Bahtiyar, “En alçakça yapılan zehirlenme planlarından birine maruz kaldıktan sonra kurtuldum, suçluları meşru bir ceza ve onursuzluk bekliyor. Şüphesiz hiçbir zaman haklarımdan feragat etmeyeceğim” ifadesini kullandı.

“Para ve statü kölesi olmadım”

 Kendisine karşı gerçekleştirilen zehirlenme olayıyla ilgili olarak Mele Bahtiyar, “Hiçbir suçum olmadığı, yolsuzluğa bulaşmadığım, herhangi bir tarafa yaslanıp taraftar olmadığım, statü, para ve mertebe kölesi olmadığım için zehirlendim” değerlendirmesinde bulundu.

Mele Bahtiyar bir mesajında da ayrıca “Duruşum olmasaydı, şu anda şirketlerim olurdu ve binlerce dönüm araziye sahiptim” ifadesine de yer verdi.

13 Kasım’da dönmesi bekleniyor

Kitlesek bir törenle karşılanacak olan Mele Bahtiyar’ın 13 Kasım’da saat 14:30’da Süleymaniye Uluslararası Havaalanına inmesi bekleniyor.

Doktoru, Mele Bahtiyar’ın sağlığına ilişkin konuşmuştu

Almanya'daki Vivantes Humboldt Hastanesi Nefroloji Bölümü Klinik Şefi Dr. Süha Daşdelen, Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Yüksek Meclis Üyesi Mele Bahtiyar’ın tam olarak ne zaman zehirlendiğini tespit edemediklerini, fakat “son 3 aydır devamlı olarak zehirlendiği” ihtimalini dile getirmişti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.