1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mayın 12 yaşındaki L.Ç.'yi de ayaksız bıraktı!
Mayın 12 yaşındaki L.Ç.'yi de ayaksız bıraktı!

Mayın 12 yaşındaki L.Ç.'yi de ayaksız bıraktı!

Nusaybin'de oyun oynarken, uyarı levhası bulunmayan alana girerek, mayına basan 12 yaşındaki L.Ç.'nin sağ ayağı bilek kısmından kesildi.

A+A-

Mardin'in Nusaybin ilçesi ile Rojava'nın Qamişlo kenti arasındaki sınır hattına yakın Zeynel Abidin Mahallesi'nde arkadaşları ile oyun oynayan 12 yaşındaki L.Ç., 23 Şubat günü uyarı levhası bulunmayan alanda mayına basmıştı. Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilerek tedavi altın alınan L.Ç.'nin sağ ayağının topuk kısmının tamamen parçalandığı ve ayağın tarak kısmının ise sadece bir damar üzerinde durduğu belirtildi. Yapılan ameliyatlarla ayağının topuk kısmına demir takılan L.Ç.'nin tedaviye cevap vermediği ve dün yapılan ameliyatla L.Ç.'nin ayağının bilek kısmından kesildiği belirtildi. 
 
Durum ile ilgili bilgi veren L.Ç.'nin ağabeyi Eyyüp Ç., kardeşinin ayağına yapılan ameliyatlarla demir takıldığını, ancak tedaviye cevap vermediği için dün yapılan ameliyatla kardeşinin ayağının kesildiğini söyledi. Kardeşinin şu an tedavisinin Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi servisinde devam ettiğini aktaran Eyyüp Ç., doktorların kardeşinin en geç yarın ya da ertesi gün taburcu edileceğini aktardığını ifade etti.


diha

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.