1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kılıçdaroğlu: Demirtaş haksız yere hapis yatıyor
Kılıçdaroğlu: Demirtaş haksız yere hapis yatıyor

Kılıçdaroğlu: Demirtaş haksız yere hapis yatıyor

A+A-

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş’ın haksız yere hapiste yatırıldığını belirterek, “Seni başkan yaptırmayacağız dedi diye hapis yatırılıyor” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sendikalaştıkları için Hürriyet gazetesinde işten atılan 45 gazetecinin haklarının ödenmesini istedi. Kılıçdaroğlu anayasanın 51. maddesini hatırlatarak sendikalaşmanın bir hak olduğunu belirtti. “Karda kışta gazetecilik yaptılar, gazete yaptılar, neden işten attın? Sendikalaştıkları için. Peki kıdem tazminatları? Yok… Nasıl yok?” diyen CHP lideri, Hürriyet gazetesi çalışanlarının haklarının ödenmesini istedi.

Selahattin Demirtaş’ın haksız yere hapiste yatırıldığını belirten Kılıçdaroğlu, “Seni başkan yaptırmayacağız dedi diye hapis yatırılıyor. Hukuk hepimiz için. Benim rakibim olan partilere haksızlık yapıldığında demokrasi adına karşı çıkmalıyım. Demirtaş beraat ediyor başka bir davadan tutuklanıyor. Siz de yargı bağımsız diyeceksiniz. Külahıma anlat. Selahattin Bey rahatsızlanmış, tedavi görüyor. Geçmiş olsun diyoruz”

Adil Öksüz’ün yerini biliyoruz diyorlar. Eee git getir o zaman! Biz kontrollü darbe dedik ve belgelerle ispat ettik. Rapor hazırlandı. Korkularından raporu yayımlamıyorlar. Adil Öksüz gerçeği de var orada. 15 Temmuz darbe girişimini 20 Temmuz darbesiyle başka bir yere taşıdılar. 20 Temmuz’da sivil darbe yaptılar. 82 milyon vatandaşıma sesleniyorum; beraber güzel bir Türkiye’yi inşa edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.