1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karamollaoğlu'ndan İroni: Yine Amerika'yı Dize Getirdiler!
Karamollaoğlu'ndan İroni: Yine Amerika'yı Dize Getirdiler!

Karamollaoğlu'ndan İroni: Yine Amerika'yı Dize Getirdiler!

Amerikalı rahip Andrew Brunson'ın serbest bırakılmasının yankıları sürüyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Brunson olayından dolayı iktidarı eleştirdi. Karamollaoğlu, ironik bir açıklama yaparak "Yine Amerikayı dize getirdiler" dedi.

A+A-

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Brunson olayını değerlendirdi.

 

Brunson'ın önce 15 Temmuz planlayıcısı olduğunu söyleyip daha sonra serbest bırakılmasını eleştiren Karamollaoğlu, yargının bağımsızlığına dikkat çekti.

 

Karamollaoğlu'nun Brunson açıklamaları şöyle:

"Yine Amerikayı dize getirdiler!..'Al papazı, ver papazı.' dediğiniz papaz için gizli tanıklar sudan sebeplerle ifadelerini değiştiriyor ve papaz serbest kalıyorsa yargı bağımsızlığı yok demektir; ama siz yine de elinizdeki medya ile bunu bir başarı gibi göstermeyi becerirsiniz.Aylardır elinizdeki medya ile rahibin 15 Temmuz olaylarının planlayıcısı olduğunu anlattınız. Hatta ekonomideki problemlerin sebebi bu olaymış gibi lanse ettiniz. İşin sonunda; rahibi uçağına bindirip ülkesine gönderdiniz.Yargı bağımsızlığının olmadığı bir ülkede ekonomi iyi olmaz. Yatırımcılar ürkektir, paralarını riske atmazlar. Geçici müspet dalgalanmalar kimseyi aldatmasın. Siyasetçiler, yöneticiler ülkelerinin itibarını kör hamasete kurban etmemelidirler."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.