1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karamollaoğlu: İsrail 'anormal'liklerinden vazgeçmiyor!
Karamollaoğlu: İsrail 'anormal'liklerinden vazgeçmiyor!

Karamollaoğlu: İsrail 'anormal'liklerinden vazgeçmiyor!

A+A-

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Gazze Şeridi'ne hava saldırısı düzenleyen İsrail'e tepki gösterdi. İsrail'in 'alçak saldırılarından ve anormal'liklerinden vazgeçmediğini belirten Karamollaoğlu, "Biz, Filistinli kardeşlerimizin yanında, İsrail terörünün de tam karşısında durmaya devam edeceğiz!" ifadelerini kaydetti.

İsrail, dün gece Gazze Şeridi'ne hava saldırısı düzenlediğini açıkladı. Filistin Sağlık Bakanlığı, saldırıda aralarında 5 yaşındaki bir kız çocuğu da olmak üzere en az 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 40 kişinin yaralandığını duyurdu. İsrail ordusu ise hava saldırısında en az 15 kişinin öldüğünü bildirdi.

Filistinli İslami Cihat Örgütü, Gazze’deki üst düzey komutanlardan Taiseer al-Jabari’nin hayatını kaybedenler arasında olduğunu duyurdu.

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, "Şafak" olarak isimlendirilen operasyon kapsamında, "Gazze Şeridi'nde İslami Cihad Hareketi kaynaklı tehditler karşısında ordunun Gazze'yi vurduğu" aktarıldı.

Tel Aviv'de sirenler

AFP'nin aktardığına göre İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları sonrası Filistin İslami Cihat Örgütü, İsrail yönüne doğru 100 roket fırlattı. İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in güneyi ve merkez bölgelerinde saldırı sirenleri çaldığı belirtildi. Yediot Ahronot gazetesinin haberine göre, Tel Aviv kentinde de sirenler çaldı. Açıklamada ayrıca, İsrail cephesinde de "özel durum" ilan edildiği belirtildi.

'İsrail 'anormal'liklerinden vazgeçmiyor'

Söz konusu saldırıya Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamaollaoğlu Twitter hesabından yaptığı br paylaşımla tepki gösterdi. Karamollaoğlu şu ifadeleri kaydetti:

İsrail, alçak saldırılarından ve “anormal”liklerinden vazgeçmiyor! Katil İsrail’in saldırılarında şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Biz, Filistinli kardeşlerimizin yanında, İsrail terörünün de tam karşısında durmaya devam edeceğiz!

Kaynak:KARAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.