1. YAZARLAR

  2. Hakan ALBAYRAK

  3. İşte anti-semitizm!
Hakan ALBAYRAK

Hakan ALBAYRAK

Yazarın Tüm Yazıları >

İşte anti-semitizm!

A+A-

İsrailli liderler Gazze katliamı sırasında dünyayla alay edercesine "ordumuz sivilleri hedef almıyor" diye açıklama yaparken, ordu komutanları, askerleri katliama teşvik için, kışlalarda 'Siyonist tebliğ' gruplarının bildirilerini dağıttırıyorlardı.

Bir örnek:

"Ey İsrail askerleri! Bizi kuşatan ve canımızı acıtan o ahaliye acımayın; kendinizi ve arkadaşlarınızı korumaya bakın. O ahali masum değil. Düşmana karşı layıkıyla savaşmayı engelleyen bütün o tuhaf doktrinleri ve emirleri yok sayın!" (Haham Yitzhak Ginsburg'un Talebeleri imzalı bildiri. Kaynak: HAARETZ)

Askerleri uluslararası savaş hukukunu hiçe saymaya ve bu hukuka uygun emirleri de dinlememeye çağıran bir ordu… İşte İsrail ordusu!

Askeri Haham Tuğgeneral Avichai Rontzki'nin Gazze'de 'görev yapan' bütün askerlere gönderdiği Haham Shlovo Haviner imzalı bildiriye de bir göz atalım:

"Zalim bir düşmana merhamet ederseniz temiz ve dürüst askerlere zulmetmiş olursunuz. Düşmana acımak korkunç bir ahlaksızlıktır. Katillerle savaştığınızı unutmayın."

Yanlış okumadınız; minik Filistinli yavrular İsrail kayıtlarında "zalim düşman" ve "katiller" olarak geçiyor!

Bu vesile ile, mevcut İsrail hükümetinin güçlü ortaklarından Şas Partisi'nin kurucu lideri Ovadia Yosef'in Araplar/Filistinliler hakkında söylediklerini de hatırlayalım:

"Kudüs'ü Araplarla paylaşmak mümkün değil, çünkü Araplar yılandır. Hiç kimse yılanlarla yan yana yaşayamaz…. İsmailoğullarının hepsi haydut. Tanrı bunları yarattığına pişman… Filistinlilere acımak günahtır. Onlara füzelerle saldırmalısınız. Bu alçakları ZEVKLE yok edin!..."

Anti semitizm mi arıyorsunuz?

Dayanışma Vakfı'nın Yahudileri Tevrat'a uymaya çağıran afişlerinde aramayın…

Semitik kavimlerden "İsmailoğulları"nı ZEVKLE yok etmeye adanmış İsrail devletinde arayın!

Önceki ve Sonraki Yazılar