1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İstanbul'da patlama
İstanbul'da patlama

İstanbul'da patlama

İstanbul Bayrampaşa'da metro hattı yakınlarında saat 17:30'da patlama meydana geldi. En az bir kişi yaralandı. Patlamanın sebebi henüz bilinmiyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ve ambulans sevk edildi. DHA, güvenlik kaynaklarına dayandırdığı haberi

A+A-

İstanbul Bayrampaşa'da metro hattı yakınlarında saat 17:30'da patlama meydana geldi. Patlamanın sebebi henüz bilinmiyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ve ambulans sevk edildi.  DHA, güvenlik kaynaklarına dayandırdığı haberinde patlamaya el yapımı ve parça tesirli bombanın yol açtığını duyurdu. 

İstanbul Valisi Vasip Şahin şu açıklamayı yaptı:

"Kadife Kavşağı'nda bir patlama meydana geldi. Bir vatandaşımız hafif yaralandı. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Bu konuda bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz"

Yaralanan Adnan Yalçın (36), Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yalçın'ın  durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olay yerinin bulunduğu cadde trafiğe kapatıldı. Şehirde tüm metro seferleri durduruldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yaklaşık bir saat sonra metro seferlerinin tek yönlü olarak devam ettiğini açıkladı.

Patlama nedeniyle bazı araçlarda hasar oluştuğu, çevredeki binaların camlarının kırıldığı belirtildi

DHA, patlamanın meydana geldiği yerde hasara uğramış bir araç olduğu bilgisini geçti.

Patlama sesi şehrin birçok ilçesinden duyuldu.

 

Ayrıntılar geliyor...


Al Jazeera, AA, DHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.