1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İsrail Askeri Üssünde Patlama
İsrail Askeri Üssünde Patlama

İsrail Askeri Üssünde Patlama

Gazze Şeridi yakınlarında terör rejimi İsrail'e ait bir askeri üste birkaç patlatma sesinin duyulduğunu bildirildi.

A+A-

 

Lübnan El-Meyadin tv kanalı, Çarşamba günü verdiği haberde, siyonist İsrail askeri üssünün Gazze Şeridi'nin  doğusunda yer aldığını bildirdi.

 

Öte yandan, Gazze'deki Filistinli gruplar Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Gazze civarında yedi Siyonist askeri üssün Gazze Şeridi'ne düzenlenen İsrail saldırılarına tepki olarak salı gecesi ve dün gün boyunca füzelerle hedef alındığını belirtti.

Bu arada Filistinli direniş grupları, "saldırıya karşılık saldırı" ilkesini bir kez daha vurgulayarak, işgal güçlerinin Filistin halkına ve direnişine kendi denklemini dayatmasına izin vermeyeceklerini bildirdi.

Direniş grupları ortak operasyon merkezi dün (20 Haziran Çarşamba) konuyla ilgili yayınladığı bildiride, dün gece yarısı ve bu sabah erken saatlerde Gazze Şeridi'ne yakın bölgelerdeki işgal ordusuna ait 7 askeri alana misilleme olarak füze saldırısı düzenlendiğini açıkladı.

Bildiride, Filistin halkının düzenlediği gösterileri saldırılarla engelleme girişimlerinin başarılı olamayacağı ifade edildi. İşgal ordusunun saldırılarının Filistin halkının haklarını zorla söküp alma ve işgalci düşmanın kibrini yakma arzusunu güçlendireceği kaydedilen bildiride, direniş silahının düşmana karşı Filistin halkını korumaya devam edeceği belirtildi.

Ortak operasyon merkezi, Filistinli grupların her türlü saldırıya anında karşılık vermeye hazır olduğunu kaydederek, direniş yolunu aydınlatan şehitleri ve murabıt Filistin halkını selamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.