1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. İslami Cihad'tan Fetih Liderine Sert Tepki
İslami Cihad'tan Fetih Liderine Sert Tepki

İslami Cihad'tan Fetih Liderine Sert Tepki

İslami Cihad Hareketi, Fetih Hareketi Merkez Kurulu üyesi Azzam El-Ahmed’in İslami Direniş Hareketi (Hamas) ve İslami Cihad Hareketi’yle görüşmeme konusunda yaptığı açıklamaları eleştirdi.

A+A-

 

Azzam El-Ahmed’in ve projesinin Filistin Kurtuluş Örgütü’ne daha çok zarar verdiğine işaret eden İslami Cihad, konuyla ilgili yayınladığı bildiride, El-Ahmed’in FKÖ’nün sahibiymiş gibi davrandığını belirtti.

 

İslami Cihad, Filistin davasının şiddetli bir saldırıyla karşı karşıya olduğunu, ABD’nin ve işgal rejiminin Filistin halkına, topraklarına, haklarına ve sabitelerine savaş açtığını hatırlattı. Azzam El-Ahmed’in temsil ettiği projenin FKÖ’ye herkesten çok zarar verdiğine işaret eden İslami Cihad, FKÖ’nün İsrail’i tanıyarak misakını çiğnediğini, Filistin topraklarının yüzde 78’inden taviz verdiğini ve Oslo Anlaşması’yla felakete imza attığını söyledi.

İslami Cihad Hareketi, Filistin’in toprak bütünlüğüne ve siyasi güçlerinin birliğine bağlı olduğunu kaydederek, Filistin halkını ve davasını hedef alan komplolara karşı koymak için birlik ve bütünlük çağrısında bulundu. Azzam El-Ahmed’le görüşmenin kendilerini ilgilendirmediğini bildiren İslami Cihad, Fetih liderini de Filistin halkına uğursuzluktan başka bir şey getirmeyen açıklamalarına son vermeye davet etti.

Filistin Enformasyon Merkezi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.