1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “İhaleleri şeffaf gerçekleştirin hatta canlı yayınlayın”
“İhaleleri şeffaf gerçekleştirin hatta canlı yayınlayın”

“İhaleleri şeffaf gerçekleştirin hatta canlı yayınlayın”

Partisinin belediye başkanlarına seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AK Partili belediye başkanı her zaman ulaşılabilir olmalı, çarşıdan-pazardan ayağını kesmemeli. İhaleleri mutlaka şeffaf bir şekilde gerçekleştirin, hatta canlı yayınlayın" diye konuştu.

A+A-

AK Partili belediyelere ihalelerde şeffaflık çağrısı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

“Sizlerin milletimizin gönlüne girmedeki başarısı, 2023’teki cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin sonuçlarını etkileyecek. Bunun için sizlerden özellikle şehrinizin her bir hanesine ulaşarak, sorunları yerinde görmenizi özellikle rica ediyorum. Halkımızla kapı dışından değil, kapılar çalınarak, evlere misafir olmaya mecburuz. AK Partili belediye başkanı her zaman ulaşılabilir olmalı, çarşıdan-pazardan ayağını kesmemeli. İhaleleri mutlaka şeffaf bir şekilde gerçekleştirin, hatta canlı yayınlayın.

“Sadece sosyal medya mecralarıyla vatandaşın kalbine girilmez”

“Sadece sosyal medya mecralarıyla vatandaşın kalbine girilemeyeceği son dönemde ortaya çıkmıştır. Sosyal medya belediyeciliği, hizmet belediyeciliğinin yerini alamaz. Bizim siyasetteki varlık gayemiz birilerine imtiyaz sağlamak, birilerine menfaat devşirmek değildir. Bizim öncelikle vazifemiz halkımıza, ülkemize, insanımıza hizmet etmektir. Türkiye’nin tamamında adalet ve kalkınmayı tesis etmektir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.