1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. Hizbullah: Suudilerin tehditleri karşısında geri çekilmeyeceğiz
Hizbullah: Suudilerin tehditleri karşısında geri çekilmeyeceğiz

Hizbullah: Suudilerin tehditleri karşısında geri çekilmeyeceğiz

Terör devleti İsrail ve Suudi yönetiminin düşmanca tavrına ve ithamlarına maruz kalan Hizbullah'tan açıklama...

A+A-

 

Lübnan Hizbullahı yürütme konseyi başkanı Seyyit Haşim Safyeddin, bu hareketin Suudilerin dehşet ortamı oluşturmak amacıyla medya üzerinden yaptığı saldırılar karşısında geri adım atmayacağını duyurdu.

 

Yapılan açıklamaya göre: Hizbullah yetkilisi Safyeddin, Suudilerin Direniş karşıtı tehditlerinin içi boş olduğunu kaydederek, " Lübnan, El-kaide ve IŞİD düşüncesinden kaynaklanan saldırılara karşı kendi birlik ve direnişini koruyabilecek güçtedir"ifadesini kullandı.

Suud rejiminin Lübnan'ın ordu, millet ve Direniş'in birliğiyle güçlü bir ülke olmasını kabullenemediğini kaydeden Safyeddin, Lübnan Direniş cephesinin, ülkeye yönelik tehditlere karşı güçlü konumda olduğunu belirtti.

Suud rejiminin daha önce Siyonist rejim gibi rezil duruma düştüğünü kaydeden Safyeddin, Siyonist rejim de daha önceleri Lübnan maceracılığında rezil olduğu ve Lübnan karşıtı tüm tehditlerin içi boş olduğunu ifade etti.

Safyeddin açıklamasının devamında gelecekte her türlü sorunla karşılaşmada ciddi iradeye sahip olduklarını kaydederek, Direniş cephesinin sorunlarla karşılaşmada zayıf konuma düşmeyeceğini sözlerine ekledi.

 

 

ajans

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.