1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. HDP: Doktorlukla cenaze yıkayıcılığını karıştırıyorlar
HDP: Doktorlukla cenaze yıkayıcılığını karıştırıyorlar

HDP: Doktorlukla cenaze yıkayıcılığını karıştırıyorlar

HDP Sözcüsü Ayhan Bilgen, Türk Tabipleri Birliği'ne yönelik operasyonu "Doktorlar insanları yaşatmak için varlar. Ama bazıları doktorluk ile cenaze yıkayıcılığını karıştırıyor ki, doktorlardan ölüme methiyeler düzmelerini bekliyorlar"sözleriyle eleştirdi.

A+A-

 

 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Sözcüsü Ayhan Bilgen, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu.

 

TTB'ye yönelik yapılan operasyon ve gözaltılara değinen Bilgen, "Doktorlar insanları yaşatmak için varlar. Ama bazıları doktorluk ile cenaze yıkayıcılığını karıştırıyor ki doktorlardan ölüme methiyeler düzmelerini bekliyorlar" dedi.

Bilgen, Pendik HDP İlçe Örgütü'ne yönelik yapılan saldırıda saldırganların serbest bırakıldığını belirterek, DTK Eşbaşkanı Leylan Güven'in 1 haftadır gözaltında olduğunu hatırlattı.

'BİNAYI YAKMAK YETERİNCE DELİL OLUŞTURMUYOR'

Bilgen, "DTK Eşbaşkanı Leyla Güven 1 haftadır gözaltında tutuluyor. Ama Pendik'te ilçe binamızı yakanlar ifadesi alınıp serbest bırakılıyorlar. Yeterli delil olmadığı için! Galiba binayı yakmak yeterinde delil oluşturmuyor" diye konuştu.

Bilgen, Afrin'de gerçekleştirilen operasyonda sivillerin de öldürüldüğüne dair fotoğrafların olduğunu "Afrin'de sivillerin zarar gördüğüne dair çok açık fotoğraflar var. Selahaddin Camii harabeye dönmüş. Bu ortamı sonuna kadar savunmaya devam edenler olacaktır ama biz de her şeye rağmen barışı savunmaya devam edeceğiz" sözleriyle aktardı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.