1. HABERLER

  2. KUDÜS

  3. Haniye’den Direniş Açıklaması
Haniye’den Direniş Açıklaması

Haniye’den Direniş Açıklaması

Hamas Siyasi Bürosu Başkanı, Kudüs savaşında direnişin zaferini vurgulayarak, direnişin Siyonist düşmana karşı mücadelede artık yeni bir aşamaya girdiğini söyledi.

A+A-

 

Hamas'ın Siyasi Bürosu Başkanı İsmail Haniye, bu gece yaptığı konuşmada; Kudüs’ün yardım çağrısına derhal lebbeyk diyen Gazze'deki Filistin direnişini selamladı.

 

İsmail Haniye konuşmasında şu ifadelerde bulundu: ‘Tüm Filistinliler, Kudüs'ü ve Mescid-i Aksa’yı savunmak için ayağa kalktı ve Gazze, Kudüs'ü savunma konusunda kararlıdır.

Biz Kudüs savaşını kazandık ve şimdi Siyonist düşmanla savaşta yeni bir aşamasına girdik.

Siyonist askerleri ve yerleşimcileri Mescid-i Aksa'dan çekilmeye zorladık, bugün Mescid-i Aksa'dan ve Kudüs'ten başlayarak yeni bir güç dengesi kuruldu.

Bugün Gazze, Siyonist düşmanın zorbalığına ve komplolarına karşı durdu ve tüm Filistin toprakları ile Mescid-i Aksa arasında ulusal, siyasi ve dini bağ ve ilişki düşüncesini gerçekleştirdi.

Milletimizle güçlü bir konumdan konuşuyoruz, çünkü bu milletin üstünlüğü var. Filistin halkı bu savaşta tüm taraflar ve hareketlerle aynı cephededir. Filistin halkı artık Siyonist düşmanın Kudüs'ü ve Mescid-i Aksa’yı işgal etmesine izin vermeyecektir.

Siyonist düşmanla ilişkileri normalleştirme ve bu rejim karşısında yenilgi ve teslim olma kültürünü teşvik etme yönündeki tüm çabalar, Kudüs halkının istikrarı ve direnişiyle engellendi. Mesajımız her zaman açıktır, Kudüs'ü asla yalnız bırakmayacağız ve direnişin arkasını boş bırakmayacağız.

Kudüs'e karşı görevimizi yapıyoruz ve düşmanın planlarına ve komplolarına rağmen sakin kalamayız, Gazze, Kudüs'te olup bitenler karşısında asla sessiz kalmayacaktır.’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.