1. HABERLER

  2. KUDÜS

  3. Hamas'a Ait Gözlem Noktalarına Terör Saldırısı
Hamas'a Ait Gözlem Noktalarına Terör Saldırısı

Hamas'a Ait Gözlem Noktalarına Terör Saldırısı

İşgal ordusu dün akşam geç saatlerde Filistin direnişine ait alanlara hava ve topçu saldırıları düzenledi ve Gazze Şeridi’nin doğusundaki “Ceker Caddesi”ni hedef aldı. Saldırılarda ölen ya da yaralanan olmadığı ifade edildi.

A+A-

 

İşgal ordusu sözcüsü, işgal ordusuna ait bir tankın ve bir uçağın Gazze Şeridi sınırında Hamas’a ait iki askeri gözlem alanına saldırı düzenlediklerini açıkladı.

 

İşgal ordusu konuyla ilgili yayınladığı bildiride, saldırıların Gazze Şeridi’nden Yahudi yerleşkelerine doğru atılan füzeye misilleme olduğunu öne sürdü.

 

İşgal rejimi medyası, işgal ordusunun Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılardan önce yayınladığı haberde, Gazze Şeridi’nden atılan bir füzenin sınıra yakın bölgelerde kurulu yerleşkelerden Alumim Yahudi Yerleşkesi’nde açık alana düştüğünü iddia etmişti.

 

İşgal rejimi medyası ayrıca Gazze Şeridi’nden atılan füze sebebiyle sınıra yakın Yahudi yerleşkelerinde sirenlerin çaldığını ve Demir Kubbe hava savunma sisteminin füzeyi düşürdüğünü öne sürdü.

 

 Filistinli kaynaklar, işgal ordusunun saldırısı sonrası Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterilerinin düzenlendiği dönüş kamplarından biri olan Melike Kampı’ndan alevlerin yükseldiğini söyledi.

 

Filistin Enformasyon Merkezi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.