1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Görmez'den Davutoğlu iddialarına yanıt
Görmez'den Davutoğlu iddialarına yanıt

Görmez'den Davutoğlu iddialarına yanıt

Prof. Dr. Mehmet Görmez, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Görmez, "İstirhamımdır" diyerek paylaştığı mesajında "isminin zaman zaman gündelik siyasi tartışmalara dahil edilmesinden üzüntü duyduğunu" açıkladı.

A+A-

 

Diyanet İşleri eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Görmez, "İstirhamımdır" diyerek paylaştığı mesajında "isminin zaman zaman gündelik siyasi tartışmalara dahil edilmesinden üzüntü duyduğunu" açıkladı.

 

Mehmet Görmez'in yaptığı "İstirhamımdır" başlıklı açıklaması şu şekilde:

"Diyanet İşleri Başkanlığı görevini bırakırken Aziz Milletimizin huzurunda bundan sonraki hayatımı Din-i Mübin-i İslam'a hizmet yolunda ilme ve tefekküre adayacağımı açıkca ilan ettiğim halde ismimin zaman zaman gündelik siyasi tartışmalara dahil edilmesinden üzüntü duyduğumu kamuoyuna saygıyla bildirir, bu tür asılsız haberlere itibar edilmemesini istirham ederim."

DAVUTOĞLU'NUN A TAKIMINDA YER ALDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Gazeteci yazar Serkut Bozkurt, Davutoğlu’nun yanında yer alacak A takımını yazdığı yazısında eski tanınmış siyasetçi ve bürokratlarla ile yolacağını iddia etmiş ve isimleri açıklamıştı. Bozkurt, Davutoğlu’nun A takımında Beşir Atalay, Hüseyin Çelik Şamil Tayyar, Ahmet Başçı, Selçuk Özdağ'ın yer alacağını bildirerek Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Görmez'in de Davutoğlu’nun yanında olacağını yazmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.