1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Genelkurmay'dan 'Ergenekon' Açıklaması
Genelkurmay'dan 'Ergenekon' Açıklaması

Genelkurmay'dan 'Ergenekon' Açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı, Ergenekon davası kararlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.Açıklamada, şu ifadeler yer aldı: \"Kamuoyunda \'Ergenekon davası\' olarak isimlendirilen davada İstanbul 13\'üncü Ağır Ceza Mahkemesince bazı muvazzaf ve emekli

A+A-

Genelkurmay Başkanlığı, Ergenekon davası kararlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı: "Kamuoyunda 'Ergenekon davası' olarak isimlendirilen davada İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesince bazı muvazzaf ve emekli TSK personeli hakkında mahkûmiyet kararı verilmiştir. TSK mensupları ile ilgili soruşturma ve kovuşturmalar yakından takip edilmekle birlikte sabır, metanet, soğukkanlılık ve aklıselimle hareket edilerek yanlış anlaşılmalardan daima kaçınılmaktadır.
 

Yıllarca birlikte görev yaptığımız silah arkadaşlarımızın ve değerli ailelerinin yaşadıkları üzüntüyü derinden hissetmekte ve paylaşmaktayız. TSK olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, hukukun üstünlüğüne saygının gereği olarak, adil yargılanma ilkesi çerçevesinde, söz konusu yargılamanın hakkaniyete uygun, kesin bir hükümle neticeleneceğine inanmaktayız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.