1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. GAZZE Direnişi Seçtiği İçin YALNIZ Bırakılıyor!
GAZZE Direnişi Seçtiği İçin YALNIZ Bırakılıyor!

GAZZE Direnişi Seçtiği İçin YALNIZ Bırakılıyor!

Hamas üyesi milletvekili Şeyh Hasan Yusuf, direnişe kucak açtığı ve Siyonist işgale karşı mücadelede mızrak ucu olduğu için herkesin Gazze Şeridi’nden kurtulmak istediğini söyledi.

A+A-

 

Milletvekili Hasan Yusuf, Gazze Şeridi’nin Filistin davasını tasfiye planının önünde engel olduğunu ifade etti.

 

İşgal rejimi zindanlarından çıktıktan sonra konuşan Yusuf, Batı Yaka ve Gazze Şeridi arasında bağlantının devam etmesinin Filistin davasını tasfiyeye yönelik siyasi çözümün olmayacağı anlamına geldiğini bildirdi.

Filistin davasını tasfiye projesinin hayata geçirilebilmesi için Batı Yaka ve Gazze Şeridi’nin birbirinden ayrılması gerektiğini kaydeden Yusuf, herkesin üzerine düşeni yaptığını, birinin Gazze Şeridi’ni kuşattığını ve diğerinin yaptırım uyguladığını belirtti.

Sosyal güvenlik yasasını reddettiklerini bildiren Yusuf, yasanın kapalı olduğunu ve hükümetin dahi bu konuda net olmadığını söyledi.

Yasayı mevcut haliyle reddeden halkın yanında olduklarını ifade eden Yusuf, yasayı protesto için düzenlenecek tüm gösterilere katılacaklarını açıkladı.

Uzlaşı konusuna da değinen Yusuf, herkesin uzlaşıyı desteklemesi gerektiğini dile getirerek, “Bundan başka seçeneğimiz yok” dedi.

Hamas’ın Batı Yaka’daki önde gelen liderlerinden sayılan Yusuf, Filistin Yönetimi’nin işgal güçleriyle yaptığı güvenlik koordinasyonunun işgalcilerin Filistinlilere saldırı iştahını açtığını kaydetti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.