1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Finans sektörü, bedelini ağır ödersiniz
Finans sektörü, bedelini ağır ödersiniz

Finans sektörü, bedelini ağır ödersiniz

Erdoğan, dövizdeki dalgalanmalara ilişkin yaptığı açıklamada "Ey finans sektörü, eğer siz yatırımcımıza bu tür oyunlar oynarsanız bilesiniz ki bedelini ağır ödersiniz" dedi. Erdoğan vatandaşların yastık altındaki dolar ve euro'sunu da Türk Lirası'na çevir

A+A-

 

24 Haziran'daki seçim için AK Parti beyannamesini açıkladıktan sonra ilk mitingi için Erzurum'a giden Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

 

  • Avrupa'da PKK terör örgütünün, PYD'nin, YPG'nin ön kuvveti durumunda olan HDP'ye meydanlar miting yapma müsadesi veren yönetimler, AK Parti'ye müsaade etmiyorlar. Neden, ne kadar engellersek, o kadar iyi diyorlar. İsteseniz de, istemeseniz de, Bosna Hersek size yetti. Dadaşlar size yeter. Vakit birlik vakti. Unutmayın yaparsa yine AK Parti yapar. İnşallah sizlerin desteği ile irade, erdem ve cesaret ile Türkiye şahlanacak. Hiç endişeniz olmasın. Erzurum, bizim Anadolu'daki güzel başlangıcımızın anahtarıdır.
  • 'PALAVRA MI ATAYIM? NE ALDANAN OLDUK, NE ALDATAN'

  • Ben size diğer adaylar gibi gelip huzurunuzda palavra mı atayım? Biz ne aldanan olduk, ne aldatan olduk. Biz yapılanı her zaman yapıyoruz, yapmaya devam ederiz. Son dönemde terör örgütünün güvenlik korucularımızı hedef alması boşuna değil. Güvenlik korucularımız terörle mücadele daha etkin görevler üstleniyor. Gerekli şartlara sahip güvenlik korucularımızın bir kısmını uzman erbaş olarak da değerlendiriyoruz. Şimdi güvenlik korucularımızın ücretlerinde 135 liralık daha iyileştirme yapıyoruz. 

'AVUCUNUZU YALAYACAKSINIZ'

  • Bu ara birileri ülkemize çöreklendi, Gezi'de olduğu gibi. Faiz lobisi üzerimize yükleniyor. Boşuna yüklenmeyin, avucunuzu yalayacaksınız. Yastığının altında doları, euro'su olan kardeşlerim, paranızı TL'ye yatırın, bu oyunu bozacağız.
  • 'FİTNE FESAT SOKMAK İSTEYENLER OLABİLİR'

Bahçeli ile bir yoldayız. AK Parti, MHP olarak çıktığımız bu yolda araya fitne fesat sokmak isteyenler olabilir. Sakın bu oyunlara gelmeyin. Cumhur İttifakı tamam. Diğerlerini Cumhur İttifakı ile yerle yeksan edeceğiz. Erzurum'dan bu seçimde de rekor bir sonuç bekliyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.