1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Filistin Direnişinden İsrail’e Karşı SEFERBERLİK ÇAĞRISI
Filistin Direnişinden İsrail’e Karşı SEFERBERLİK ÇAĞRISI

Filistin Direnişinden İsrail’e Karşı SEFERBERLİK ÇAĞRISI

Gazze'deki Filistin direniş gruplarının askeri kanatları işgal güçlerine karşı genel seferberlik ilan edilmesi çağrısında bulundu.

A+A-

 

 

Gazze kentindeki Es-Seraya Meydanı’nda düzenlenen basın toplantısında direniş grupları askeri kanatlarının ortak bildirisini okuyan Kudüs Müfrezeleri sözcüsü Ebu Hamza, esirlerden herhangi birine bir şey olması halinde direniş gruplarının eli kolu bağlı kalmayacağını ifade etti.

Ebu Hamza, “Ancak güç dilinden anlayan azgın düşmanın anlaması için barışçıl gösteriler yeterli olmadıysa biz onun anlayacağı dilden konuşmaya hazırız” dedi.

Filistinli gruplar, Filistin halkını Batı Yaka, Kudüs ve Gazze Şeridi’nde temas noktalarında, işgal askerlerinin ve Yahudi yerleşimcilerin hareket yollarında işgalcilerle çatışmaya davet ederek, Cuma gününün Filistinli kahraman esirler için “öfke günü”ne dönüştürülmesini ve işgalcilere esirlerin ardında canlı bir halkın olduğunun gösterilmesini istedi.

Ebu Hamza, direniş gruplarının daima Filistin halkının koruyucu kalkanı olacağını belirterek, direniş güçlerinin elinde birçok misilleme seçeneği bulunduğunu söyledi.

Kudüs Müfrezeleri sözcüsü, işgal zindanlarında boş mideleriyle verdikleri mücadeleyi sürdüren kahraman esirleri ve esirler davasına destek veren Filistin halkını selamladı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.