1. YAZARLAR

  2. Süleyman Özışık

  3. Fetö'cü belediyelere sorular...
Süleyman Özışık

Süleyman Özışık

Yazarın Tüm Yazıları >

Fetö'cü belediyelere sorular...

A+A-

AK Parti'deki bazı belediyelerin Fetö ile halen devam eden ilişkilerini yazmam birilerini rahatsız ediyor, farkındayım.

Yüzlerdeki üzüntüyü görüyorum. Ama bugünün üzüntüsü, yarının endişesinden iyidir.

Bu nedenle yazıyorum!

Hatırlarsanız, bundan önceki birkaç yazımda bana gelen kulis bilgilerinden yola çıkarak İstanbul, Bursa, Amasya, Sakarya Merkez ve Kocaeli Darıca belediyele başkanlarının istifalarının isteneceğini, istifa etmezlerse görevden alınacaklarını yazmıştım.

Şunu tekraren söyleyeyim ki Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak dışında diğer başkanları görmedim ve tanımıyorum. Şükrü Karabacak ile de yaklaşık 2 yıl önce Darıca'da verdiğim bir konferans öncesi yarım saat sohbet etmişliğim var.

Onun dışında tanımam, etmem!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın neden görevden alınması gerektiğini daha önce defalarca yazdım. Merak edenler arşive gidip, başkanının günah galerisini gözden geçirebilir.

Diğer belediyelerle ilgili detayları gelin beraber inceleyelim.

Sakarya Merkez, bir başka deyişle Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli...

Kim olduğunu çıkaramadıysanız, anlatayım. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli ile, 15 Temmuz darbesinin planlayıcılarından olan Mehmet Dişli'nin kardeşi olur kendileri...

Şaban Dişli hakkında geçen hafta çıkarılan fezlekenin, Belediye ile ilgili bazı uygulamaları kapsadığı konuşuluyor. Belediye zaman zaman imar yolsuzlukları ve rant kavgaları ile gündeme geliyordu. Başkan'ın Belediye içindeki Fetö'cü isimlerden çoğuna dokunmadığı yönünde de ciddi iddialar vardı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe...

Yazılarımı takip edenler, geçmiş dönemlerde "Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni Fetö'nün elinden kurtarın" başlıklı yazılar yazdığımı hatırlayacaktır.

Unutanlar için bir hatırlatma yapayım.

17/25 Aralık operasyonlarından sonra dahi Fetö'nün gazetelerini ısrarla balediye bütçesiyle aldırmak. "Sınavda başarılı oldu" bahanesiyle Fetö dersanesindeki öğrencilere son model araba hediye etmek.

Erdoğan hakkında kitap çıkaran Kültür Müdürü'nü işten kovmak ve Fetö'cülere dokunmamak. Merinos Kültür Merkezi'ni, 17/25 Aralık haftası kutlamak isteyen CHP'ye kiraya vermek ve bu kültür merkezinde "Hırsız Tayyip" sloganları attırmak vs, vs...

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir...

 

 

Yazının devamı için tıklayın

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.