1. YAZARLAR

  2. Necmettin KARASU

  3. Eşcinsellik ve “Onur”  Yürüyüşleri Üzerine -2-
Necmettin KARASU

Necmettin KARASU

1234
Yazarın Tüm Yazıları >

Eşcinsellik ve “Onur”  Yürüyüşleri Üzerine -2-

A+A-

 


Aynı cinse ilgi duyma (homoseksüellik), başlangıç itibari ile hormonal ve psikolojik bir hastalık olarak tarif edilir. Psikiyatr Prof. Dr. Nevzat TARHAN da bu durumu hormonal bir hastalık olarak tarif eder. Esasen 1975’li yıllara kadar tüm dünyada da bir hastalık olarak kabul edildiğini, sonraları oluşan mahalle baskısıyla adının değiştirilip, “CİNSİYET KİMLİK BOZUKLUĞU” olarak tanımlandığını yazar.

Bu, tedavi edilebilir bir hastalıktır ve her hastalıkta olduğu gibi hastanın tedaviyi kabul etmesi gerekir(kabule dayalı tedavi için en zor hasta grubu psikolojik hastalar grubu olduğu bilimsel gerçekliktir. Zira çoğu hasta kendilerinin normal olduğunu, hasta olduklarını iddia edenlerin anormal olduğuna inanır ve tedaviyi reddeder). Tedavi olmak yerine, bu hastalığı hazzı temel alarak beslemek, meyyal olmayı, yönelime ve fiili livataya vardırmak, hastalığa “eşcinsellik” kimliği kazandırır.

Bu ise tercihe bağlı bir yönelimdir.

Yönelme ise “Parafili” olarak tanımlanan cinsel sapkınlığadır.

Sapkınlık: Bireyin kendi iradesiyle, kendine sunulan doğru yoldan, normlardan, kurallardan, genel yargılardan sapması demektir.

Bu sapkınlık, hazza dayalı olduğu için biyolojik olarak bulaşıcı olmasa da psikolojik olarak merak uyandırıcı, etkileyici, kışkırtıcı ve cezbedicidir. (Psikolojik olarak bir değer ve ölçüye sahip olmayanlar, sınır tanımayan ve tatmin olmayanlar için denenmek istenen, marjinal, çekici ve şehevi olarak kışkırtıcı da olabilir.)

Sapkınlıklar, her toplumda düşünsel olarak yargılanır, dışlanır ve sapkınlık ortak doğruya davet edilir. Birey bunu kabul etmezse toplum bireyin yanlışlarını toplumdan izole etmesini ve sapkınlığını afişe etmemesi, yaymaması, özendirmemesini ister ve bekler.

Eskiden toplumların çoğu zaman yaptığı gibi Yaratıcı da zaman zaman sapkınları, sapkınlıklarından dolayı herkesin görebileceği ve anlayabileceği, ders çıkarabileceği kadar açık bir şekilde cezalandırırlardı. Ancak benim için “yasa” koyucu olan Yaratıcı, bazen “Mühlet” verdiğini ifade eder. Bu mühlet, bazen “Ola ki kötü davranışlarından vazgeçerler” adına, bazen de cezanın uygulanması halinde, Failin bile fiilini inkâr edemeyeceği kadar azgınlaşmasını beklemek(küfrün artması) için olduğu yazılır.

Tüm bunlara rağmen bugünkü modern toplum, bireysel sapkınlıkların, bireyin özeline müdahale etmez, “bireyin özel hayatı kendisini bağlar” ilkesini işletir.

Esasen referans kaynağım ve benim için bağlayıcı olan İslami yasa da bireye ait müşahhas alana müdahaleyi yasaklar; başkasının sırrını didiklememeyi, araştırmamayı, pencereden bakmamayı, perde ardını dikizlememeyi, kapıyı çalmadan ve izin almadan içeriye girmemeyi emreder. Bu sebepten her sapkın kendi özelinde, başkasını zorlamadan, başkasına bulaştırmadan, başkasını zorla fiiline ortak etmeden, sapkınca hazlarını tatmin yoluna gidiyorsa bizler perdesinin ardına bakmayız, bakmamalıyız.

Bu, sapkınlığı ve fiili onayladığımız anlamına gelmez. Ancak bireysel bir fiili, (taraf haline getirilmediği sürece) başka bir bireyin cezalandırması benim yasalarımla örtüşmez.

Dolayısıyla yazı konusu olan söylemlerimdeki temel niyet de “Birbirine hakkı tavsiye edenler” olmak ve ifsada taraf olmadığımızı anlatmaktır.

Bizim nasihatimiz hâlen sabit ve geçerlidir. Yani bireyin tedavi olması ve hastalığını etrafa bulaştırmamasıdır. <<Bu kitle kendi yayınlarında hastalık olmadığına dair bilimsel deliller sunmaktalar. Ancak bu bir kelime oyunudur. Referans kaynaklarında, hastalık yerine “cinsel kimlik bozukluğu” olarak tanımlanması, LGBT ve toplumsal değerleri dejenere etme gayreti olan lobilerin çalışmasının ürünüdür.>>

Yaratıcı, yarattığı her uzvu anlamlandırmıştır. Anüs, erkek ve kadın için zevk uzvu değil, dışkılama uzvudur. Amacı dışında kullanıldığında AIDS hastalığı oluşur.

(AIDS’ in eski adı: GRID )

GRID = Gay Related Immun Disorder/Eşcinsellikle İlişkili Bağışıklık Sistemi Bozukluğu. Bu da lobi ile değiştirilmiştir ).

O yüzden her uzvu, yaratılıştaki amacına uygun kullanmak zorundasınız. Kullanmazsanız bir bedel ödersiniz. GRID bu sapkınlığın bedelidir. Ancak tek bedel bu değildir.

Gelelim bugüne;

Parafili bireyler istiyorlar ki toplumlar bu sapkınlığı normal karşılasın, bu sapkınlık özel mecralardan sokağa taşsın, toplum bu sapkınlığa “özgürlük” etiketiyle saygı duysun, hatta bilinen tüm anlamlarıyla ONUR’u hiçleştiren bu hastalığı “onur” yürüyüşü etiketiyle özendirmelerine ve bayramlaştırmalarına da alkış tutsun.

Şimdi soru şu; Kendilerine ait ortamlarda, kendi başına ya da kendisi gibi olanlarla her hazzını ve sapkınlığını yaşama imkanı varken ve bunu kullanmasına kimse bir şey demezken, engel olmazken, bunu sokağa taşırıp normalleştirmek adına verilen çabanın temelindeki bu sapkınlığa toplumumuz maruz kalıp susmak zorunda mı?

Sokağa taşımanın amacı başka bir hastalık olmasın (Hazcılığın Teşhiri)! Toplum neden bunu kanıksamaya zorlanır?

Gelelim ötekileştirmeye; sizce toplumun kahir ekseriyeti dışında kalan, hiç bir teolojik, ilkeli, ölçülü ve güvenlik isteyen toplumca normal kabul edilmeyecek bu sapkınlık, zaten “marjinal” ve öteki değil mi? Olmamalı mı?

Bir resim ile yazıyı bitirelim.

NOT1: Resimdeki kareler, sadece LGBTİ bireylerin kareleri olmayabilir. Ancak Her türlü cinsel sapkın, LGBT örgütleri içerisinde kendisine bir alan bulabilmektedir. Dolayısıyla resimdeki her sapkınlığın kendileri ile anılması da normaldir. Zira bu kare onların onayı ve teşviki ile oluşmuştur.

NOT2 : Parafili ( cinsel sapkınlık), pedofili, zoofili ve ensest dahil tüm sapkınlıkların kapısıdır. Bu kapıyı aralamayı normalleştirenler, diğer kapıları çalacaktır( tabii ki toplum ve otoriteler buna karşı çıkmazsa).

Resimde; Omuzunda muhtemelen oğlunu taşıyan kişi, 4-5 yaşlarındaki bir erkek çocuğunu, yetişkin bir erkeğin dudağından öpmesi için omuzunu eğmiş. Kimse bu yetişkin sapkının bu öpüşmesini masumlaştırmaz umarım. Şimdi LGBT örgütleri bu pedofiliyi normal karşılamamızı bekliyor, aynı zamanda çocuk gelinler için yas tutuyor (trajironi).

Bir başka karede deri kostümlerle köpekleştirilmiş sapkınlar var. İmajına öykündüğünün gerçeğine neler yapmazlar ki bunlar, alın size zoofili.

Daha 4-5 yaşındaki çocuğunu başkasına sunan bir sapkın, ondan kendisinin faydalanmasının önünde bir engel görmez.

Şimdi tüm bu fiillere rağmen, bu talebi gök kuşağı kuşatıcılığı ve bireysel özgürlükler hümanizmi ile mi karşılayalım?

Selam olsun onurlu, ahlaklı ve ilkeli bireylere.

►  Eşcinsellik ve “Onur” Yürüyüşleri Üzerine -1

09.png

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.