1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erdoğan: Putin'le yüz yüze görüşeceğiz
Erdoğan: Putin'le yüz yüze görüşeceğiz

Erdoğan: Putin'le yüz yüze görüşeceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yakın zamanda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le bir görüşme gerçekleştireceklerini kaydetti.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'de düzenlenen grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Burada yerel seçimlere dair açıklamalarda bulunan Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilmesi planlanan TBMM Başkanı Binali Yıldırım için "İstifa etmesine gerek yok" dedi. 

Erdoğan, MHP ile yapacakları iş birliğine dair de "İttifak yapacağımız iller büyük ölçüde netleşti" ifadesini kullandı.

'PUTİN İLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞECEĞİZ'

Erdoğan daha sonra ABD Başkanı Donald Trump'ın "IŞİD'e karşı tarihi zaferlerden sonra, askerlerimizin eve dönme zamanı geldi" şeklindeki açıklamasına değindi.

"Amerika üzerine düşeni yaptı, açıkladı ama Fransa'da Macron'un yaptığı açıklama daha farklı. Onun için biz şu anda Sayın Trump'ın yaptığı açıklamaya bakıyoruz ve onunla bu süreçteki iş birliğimizi sağlıklı şekilde devam ettiriyoruz" diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

— Arkadaşlarımın bugün yarın bir Moskova ziyareti olacak. Moskova ziyaretindeki gelişmelere göre daha sonra benim de Sayın Vladimir Putin ile bir görüşmem olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.