1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erdoğan: Gerekirse gıda fiyatlarına ayarı biz çekeceğiz
Erdoğan: Gerekirse gıda fiyatlarına ayarı biz çekeceğiz

Erdoğan: Gerekirse gıda fiyatlarına ayarı biz çekeceğiz

A+A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, döviz kurlarında yaşanan dalgalanma sonrası gıda fiyatlarına yapılan zamları eleştirdi. Vatandaşın da bu duruma tepki gösterdiğini vurgulayan Erdoğan, gıda fiyatlarına ayar çekme kararı aldıklarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında konuştu.

CHP'nin İş Bankası'ndaki hisselerinin hala masada olduğunu belirten Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal'in İş Bankası'nı CHP'ye değil, Hazine'ye tahsisi vardır ve bu İş Bankası, Allah'ın izniyle Hazine'nin malı olacaktır" dedi. Erdoğan, devamında "Bu parlamento bu kararı alacaktır. Niye? Milletin malı, Hazine'nin malı. CHP iktidara gelse ilk yapacağı iş ülkemizi IMF'e teslim etmek olacaktır. Venezüella'da seçilmiş başkanın uzaklaştırılmasına içten içe destek veriyorlar" görüşünü dile getirdi.

 

'CANA GELECEĞİNE MALA GELSİN'

Erdoğan, yaz aylarında döviz kurlarında yaşanan dalgalanmayı hatırlatarak "Ekonomideki kayıplarımız terör gibi can kaybı değil, para kaybı. Cana geleceğine mala gelsin der atalarımız. Milletimizin yaşadığı olumsuzlukları ortadan kaldırmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz" dedi. Erdoğan, vatandaşın marketlerdeki yüksek fiyatlardan şikayetçi olduğunu belirterek "Gerekirse fiyatlara ayarı biz çekeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.