1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erdoğan: 998 gün sonra 'nerede kalmıştık'
Erdoğan: 998 gün sonra 'nerede kalmıştık'

Erdoğan: 998 gün sonra 'nerede kalmıştık'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yaklaşık 3 yıl önce 'Her bitiş yeni bir başlangıçtır' diyerek ayrılmıştık. Şimdi 998 gün sonra yine aynı salonda, 'Evet, nerede kalmıştık' diyerek bir aradayız." dedi.

A+A-

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bin 370 delegenin imzasıyla Genel Başkanlığa tek aday gösterildiği AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Bundan yaklaşık 3 yıl önce 27 Ağustos 2014'te yine bu salonda sizlere 'Her bitiş yeni bir başlangıçtır' diyerek, helalleşerek ayrılmıştık. Bu sadece hukuki bir ayrılıktı. Gönüllerimiz hiçbir zaman ayrı düşmedi.

Sevinçlerimizi de hüzünlerimizi de hep tek yürek, tek kalp olarak yaşadık. İşte şimdi de tam 998 gün sonra yine aynı salonda, 'Evet, nerede kalmıştık' diyerek yeniden bir aradayız. Cumhurbaşkanlığına aday olurken bunun bir hatime değil Fatiha olduğunu, yeni bir başlangıç olduğunu ifade etmiştik.

Bugün bir kez daha besmelemizi çekiyor, Fatihamızı okuyor, daha büyük hedefler için, daha çok çalışmak üzere yeni bir başlangıç yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.