1. HABERLER

  2. KUDÜS

  3. En Büyüğü İçin Hazırlanıyorlar
En Büyüğü İçin Hazırlanıyorlar

En Büyüğü İçin Hazırlanıyorlar

Gazze halkı “Milyonluk Toprak Dönüş Yürüyüşleri” gösterilerine hazırlanırken, Filistinli gruplar bu yürüyüşlerin Filistin tarihi için eşsiz olacağını açıkladılar.

A+A-

 

Filistinli Grupların temsilcileri tarafından yapılan açıklamada bugün itibariyle başlayacak olan milyonluk büyük geri dönüş yürüyüşlerinin Filistin halkının kaderini belirleyen eşsiz bir yürüyüş olacağı belirtilerek İsrail rejimini  barışçıl gösterilere müdahale etmemesi hususunda uyardılar. 

 

Kudüs Silahlı Gruplar Sözcüsü Ebu Hamza İsrail rejimini Filistinlilerin kanlarını dökmeme hususunda  uyararak ;” Biz direnişimizin ve barışçıl mücadelemizin mesajını işgal güçlerine ve işbirlikçilerine ulaştırmak istiyoruz” dedi. 

Filistin halkının Gazze’ye yönelik ablukaya son verme kararı aldığını ve bu karara bağlı kalacaklarını söyleyen Ebu Hamza direnişin arkasında olduklarını ve mücadeleye devam edeceklerini belirtti. 

Filistinliler, 30 Mart 2018’den bu yana abluka altındaki Gazze’nin İsrail sınırında, “ Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü” adıyla barışçıl gösteriler düzenliyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.