1. HABERLER

  2. ARŞİVİMİZ

  3. Eğitime kar engeli
Eğitime kar engeli

Eğitime kar engeli

Kar yağışı nedeniyle Van, Balıkesir, Rize, Giresun ve Diyarbakır\'da merkez ve merkeze bağlı köylerde 1 gün, Şırnak\'ta ise 2 gün süreyle eğitime ara verildi.

A+A-

Van merkez ve merkeze bağlı köylerde, kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi.
 
İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile il merkezi ve merkeze bağlı köylerde, ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzlukları dikkate alarak, ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitim ve öğretime ara verildiğini bildirildi.
 
Balıkesir'de eğitime kar engeli
 
Balıkesir merkez ve köylerde, kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün daha ara verildi.
 
Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, bölgede dünden bu yana devam eden yoğun kar yağışının yarın da etkisini sürdüreceği belirtildi.
 
Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile il merkezi ve köylerde ulaşımda meydana gelen olumsuzluklar da dikkate alınarak, ilk ve orta dereceli okullarda yarın da eğitim ve öğretime ara verildiği bildirilen açıklamada, kamuda çalışan hamile ve özürlü memurların da idari izinli sayılacakları kaydedildi.
 
Rize'de etkili kar yağışı 
 
Rize'de etkili kar yağışı nedeniyle il genelindeki okullarda yarın eğitime bir gün ara verileceği bildirildi.
 
İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, dün geceden itibaren etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Rize genelinde ilk, orta ve lise düzeyindeki okullardaeğitime 12 Aralık 2013 Perşembe ara verileceği belirtildi.
 
Açıklamada, yörede kar yağışının etkisini sürdürdüğü kaydedildi.
 
Konya'nın 3 ilçesi
 
Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kar yağışının ulaşım ve günlük yaşamı olumsuz etkilediği Ereğli, Halkapınar ve Taşkent ilçelerinde yarın eğitime ara verilmesi
 
Şırnak'ta eğitime 2 gün ara verildi
 
Şırnak'ta etkili olan kar nedeniyle eğitime iki gün ara verildi.
 
Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışı ve olumsuz hava koşullarından etkilenen kent merkezi ve merkeze bağlı köyler ile Güçlükonak, Beytüşşebap, İdil ve Uludere ilçesi ile bu ilçelere bağlı köylerdeki tüm eğitim kurumlarında eğitime iki gün ara verildiği bildirildi.
 
Açıklamada, söz konusu yerleşim yerlerinde kamuda çalışan engelli ve hamile personelin de iki gün idari izinli sayılmasının uygun görüldüğü belirtildi.
 
Diyarbakır
 
Diyarbakır'da etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezindeki okullarda yarın eğitime bir gün ara verileceği bildirildi.
 
Valilikten yapılan açıklamada, bugün başlayarak akşam saatlerinde artarak devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle merkez Kayapınar, Yenişehir, Sur ve Bağlar ilçelerindeki tüm ilk, orta ve lise düzeyindeki eğitim kurumlarının 12 Aralık 2013 Perşembe günü bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.
 
Giresun
 
Giresun'da kar yağışı dolayısıyla merkez ilçe ile Bulancak, Piraziz, Keşap, Espiye, Görele, Tirebolu, Eynesil, Güce, Doğankent, Şebinkarahisar ve Çanakçı ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildi.
 
Kar yağışının etkili olduğu Dereli ve Yağlıdere ilçelerinde ise yarın ve 13 Aralık Cuma günü okullarda eğitime ara verildiği öğrenildi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.