1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Efkan Ala: Vatandaşımızın ekonomik yönden bazı sıkıntılar çektiğinin farkındayız
Efkan Ala: Vatandaşımızın ekonomik yönden bazı sıkıntılar çektiğinin farkındayız

Efkan Ala: Vatandaşımızın ekonomik yönden bazı sıkıntılar çektiğinin farkındayız

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Covid-19 salgını nedeniyle halkın çektiği ekonomik sıkıntıların farkında olduklarını söyledi.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Ala, pandemi dolayısıyla dünyada ciddi sorunlar yaşandığına dikkati çekti

Efkan Ala, özetle şunları söyledi:

"Elbet biz bu süreci en iyi yönetmeye çalışan ve en iyi yöneten ülkelerden biriyiz. Birçok tedbir aldık, vatandaşımızın da ekonomik yönden bazı sıkıntılar çektiğinin farkındayız, diğer alanlarda ortaya çıkan problemlerin farkındayız. Bunları da AK Parti, bugüne kadar aldığı inisiyatifler gibi inisiyatifler alarak çözecek, her şeyi yerli yerine koyup yoluna devam edecektir. Hedefimiz, nasıl ki dışarıda barış ve huzur içinde bölgesel iş birliği yapıp ticaret ve ekonomimizi geliştirmek, oralarda yaşayan insanlara huzur ve güven götürmekse, içeride de Türkiye'yi gelişmiş, kalkınmış, hedeflerine ulaşmış ve daha da ileriye emin adımlarla giden, dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasına sokmaktır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.