1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Diyarbakır'dak Operasyonlarda 1 Polis ve 1 Asker Hayatını Kaybetti
Diyarbakır'dak Operasyonlarda 1 Polis ve 1 Asker Hayatını Kaybetti

Diyarbakır'dak Operasyonlarda 1 Polis ve 1 Asker Hayatını Kaybetti

Diyarbakır'ın Silvan ve Dicle ilçelerinde PKK'ya yönelik süren operasyonlarda, özel harekat polisi Çakır ile Uzman Çavuş Tercan Hayatını Kaybetti

A+A-

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde,PKK tarafından Tekel, Konak ve Mescit mahallelerindeki bazı cadde ile sokaklara kazılan hendeklerin kapatılması,  amacıyla önceki gün sabah uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağının ardından, güvenlik güçlerince başlatılan operasyon devam ediyor.

Hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması sırasında çıkan çatışmada özel harekat polisi Necmi Çakır ile bir komiser yardımcısı yaralandı. Çakır, helikopterle komiser yardımcısı ise karayoluyla Diyarbakır'a sevk edildi.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Çakır, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Hayatını Kaybetti. 

Dicle'de 1 asker hayatını kaybetti, 1 asker yaralı

Dicle ilçesinde ise 20 mahallede ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından dağlık ve ormanlık alandaki PKK'lılara yönelik Dicle'nin Kurşunlu-Kırkpınar ve Kayaş mahalleleri ile Görüsedağı Tepe mevkisi arasında kalan bölgede hava destekli operasyon gerçekleştirildi.

Operasyondaçıkan çatışmada 2 asker yaralandı. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralı askerlerden Uzman Çavuş Beytullah Tercan, hayatını kaybetti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum