1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Adnan Oktar açıklaması
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Adnan Oktar açıklaması

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Adnan Oktar açıklaması

A+A-

 

 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, A9 kanalında yaptığı programla tartışılan Adnan Oktar hakkında, “Tamamen akli dengesi herhalde bozulmuş” değerlendirmesinde bulundu ve programı gördüğü zaman tüylerinin diken diken olduğunu söyledi.

 

Erbaş, gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle Diyanet İşleri Başkanlığı'nda bir araya geldiği toplantıda, gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu.

Hürriyet'in haberine göre Erbaş'ın Oktar hakkındaki ifadeleri şöyle:

"Bizim de gördüğümüz zaman tüylerimizi diken diken eden, zaten bakmakta doğru değil öyle bir kanala. Bu kişi vaktiyle Yahudilik, Masonluk kitabını hazırlayan bir grubun başındaydı. Şimdi kendisi Mason olduğunu söylüyor. Tamamen akli dengesi herhalde bozulmuş. O konuda ceza aldı. Yahudilere ve Masonlara hakaretten ceza aldı. Şimdi öyle. Cezaevinde yatış sebeplerinden birisi de Atatürk’e hakarettir. 90’lı ya da 80’li yıllarda ben çok iyi biliyorum Atatürk’e hakaretten cezaevinde kaldı ama şimdi en büyük Atatürkçü olarak kendisini söylüyor. Dengesi bozulmuş bir insan. Biz bunun doğru olmadığını söylüyoruz. Ama o televizyonu kapatma yetkisi Diyanet İşleri Başkanlığı'nda değil ki, yetki kimdeyse onun kapatması lazım. İnşallahlar, maşallahlar havada uçuşuyor, dini bir takım referanslar ve orada dansöz oynatıyorsun böyle bir şey olabilir mi?"

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.