1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dilipak:Bakın söylüyorum, faturayı CHP'ye yıkanlar yarın öbür gün içeride 'günah keçisi' arayacak
Dilipak:Bakın söylüyorum, faturayı CHP'ye yıkanlar yarın öbür gün içeride 'günah keçisi' arayacak

Dilipak:Bakın söylüyorum, faturayı CHP'ye yıkanlar yarın öbür gün içeride 'günah keçisi' arayacak

A+A-

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, seçim sonuçlarını değerlendirdiği yazısında "Bakın söylüyorum. Bunun faturasını CHP’ye yıktıktan sonra yarın öbür gün, kendi aralarında bu sonucun faturasını içeriden birine çıkarmak için bir 'günah keçisi' arayacaklar. Bu işler hep böyledir" dedi.

 

Abdurrahman Dilipak, Yeni Akit'te "Bu işin sosyo psikolojik maliyeti" başlığıyla yayımlanan yazısında "Toplum çok gerildi. Aileler kendi içlerinde tartışmaya başladılar. Sen ben tartışması ülkeye zarar vermeye başladı" görüşünü dile getirdi.

Dilipak'ın yazısının devamı aynen şöyle:

"Yolsuzluk olmuş mudur? Olmuştur.. Her zaman, her yerde, her seçimde olur böyle şeyler. Şeytanın karışmadığı bir iş olmaz. Gider, Kâbe imamını bile yanına çeker.

 

Tamam da, bu haltları hep ötekiler mi yer! Yo, her kesimden birileri bu işi yapabilirler. Kim hile yapıyorsa onun üzerine gidilsin.

Biri çok, biri az yapmıştır da olabilir, ama bu az yolsuzluk yapanın daha namuslu olduğunu göstermez her zaman, oradaki namuslu, akıllı, zeki, ya da kurnaz birileri birilerinin bu haltı yemesine izin vermez, onun için de çok fazla hile yapılmamış olur.

yazının devamını oku...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.