1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Davutoğlu'nun konferansına izin vermedi
Davutoğlu'nun konferansına izin vermedi

Davutoğlu'nun konferansına izin vermedi

A+A-

 

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun daha önceden planlanan Marmara Üniversitesi'ndeki konferansı, yönetim tarafından iptal edildi. Öğrenci topluluğu, 'ellerinde olmayan sebeplerden dolayı' konferansın yapılamayacağını duyurdu.

 

 Marmara Üniversitesi yönetimi, eski başbakan Ahmet Davutoğlu’nun okulda vermeyi planladığı konferansı son anda iptal etti. Davutoğlu’na yakın bir kaynak, “Bu iptal üniversite yönetiminin inisiyatifiyle oldu. Hoca daha önce bu üniversitede öğretim üyeliği yapmış biri, şimdi bu üniversitede konuşamıyor” dedi.

Marmara Üniversitesi Sosyal Araştırmalar Öğrenci Topluluğu, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun “Duruş” adlı yeni kitabıyla ilgili olarak “Bilgiden Bilince Ahlaktan Davranışa” başlıklı bir konferans düzenleyeceğini duyurmuştu.

27 Kasım tarihinde yapılacağı daha önce açıklanan bu konferans bugün iptal edildi. Öğrenci topluluğu, “Elimizde olmayan sebeplerden dolayı konferans iptal edildi” açıklamasında bulundu. Grup üyesi öğrenciler de üniversite yönetiminin böyle bir karar aldığını belirttiler.

 

 

  7sabah             

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.