1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Davutoğlu’ndan yeni hamle
Davutoğlu’ndan yeni hamle

Davutoğlu’ndan yeni hamle

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özdağ, Davutoğlu'nun partiyi Avrupa'da örgütleyeceğini ve yakın zamanda FETÖ ile ilgili kitap yazanlarla buluşacağını aktardı.

A+A-

 

Siyasi partilerin seçimlere katılabilmesi için illerin en az yarısında oy verme gününden en az altı ay evvel teşkilat kurmuş ve büyük kongrelerini yapmış olması veya Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde grubu bulunması şartı bulunuyor.

 

Tarafsız Haber Ajansı’na konuşan Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Önümüzdeki süreçte her hafta 5-6 il başkanlarının belli olacağını belirten Özdağ, “Haziran ayı bitmeden büyük kurultay yapmayı düşünüyoruz. Genel Merkez’e de Şubat 20’sinde taşınıyoruz.” dedi.

GELECEK PARTİSİ AVRUPA’DA ÖRGÜTLENECEK

Avrupa’da örgütlenmek için çalışma yapıldığını ifade eden Özdağ, Ahmet Davutoğlu’nun yakın zamanda Avrupa’ya gideceğini duyurdu.

GELECEK PARTİSİ’NDEN FETÖ HAMLESİ

Davutoğlu’nun FETÖ ile ilgili 15 Temmuz öncesi ve sonrası kitap yazanlarla buluşacağını ifade eden Özdağ, şöyle dedi:

“FETÖ ile ilgili 15 Temmuz öncesi kitap yazanlar ve daha sonra 15 Temmuz sonrası kitap yazanları da Sayın Davutoğlu ile buluşturarak devletin görmediğini nasıl gördüler, devlet niçin görmedi, devlete gösterilmedi mi, siyasi iktidarlara gösterilmedi mi, siyasi iktidarlar görmedi mi, gördüler de burayı iyi bir şey mi gördüler, iyi diye mi gördüler, görünen kısmıyla mı aldatıldılar, bunlarla ilgili o gazetecilerle buluşturacağız.”

“CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ CUMHURİYET KURULDUĞUNDAN BERİ EN BÜYÜK YANLIŞ”

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bugün Cumhuriyet kurulduğundan beri en büyük yanlıştır” ifadesini kullanan Özdağ, şöyle devam etti:

“Ve bu yanlıştan bir an önce Türkiye daha fazla zarar görmeden, ekonomi daha fazla zarar görmeden, siyaset kurumu daha fazla zarar görmeden, millet daha fazla zarar görmeden, dış politikadaki itibarsızlığımız artmadan, daha fazla artmadan, bir an önce Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden rücu edilmesi gerekmekte.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.