1. YAZARLAR

  2. Ahmet AY

  3. Darbesavar Millet
Ahmet AY

Ahmet AY

Ahmet AY
Yazarın Tüm Yazıları >

Darbesavar Millet

A+A-

“Üç yıldır yazıyor ve söylüyorum… 1699'dan beri medeniyetimize karşı amansız ve kesintisiz savaş başlatan Batı, artık yeni angajmanlarla öldürücü vuruşa hazırlanıyor…”

“Türkiye, halkı ile imtihana zorlanıyor. Sokak çatışmaları peşinde olan ABD müttefikliğinin canı cehenneme. Ve; Kurumlara sızmış “çok özel elemanlar”üzerinden derin bir oyunla karşı karşıya hükumet… “

“Mısır'da yapılanın aynısını ülkemizde de gerçekleştirmek istemişlerdi. El an da bu hesaplarının tutması için yerli işbirlikçileri ile büyük bir çaba içerisindedir Batı…”

“28 Şubat bin yıl sürmese de bu örgütle mücadelenin uzun sürmesi bekleniyor. Bu süreçte bölgede görev yapacak emniyet mensuplarının çocukluğuna kadar gidilmelidir. Çünkü FETÖ ile kısa bir süre beraber kaldıktan sonra FETÖ tarafından kendilerine ait olmayan başka okullara, başka dershanelere, başka evlere gönderilen kripto elemanlar bugün FETÖ'cü olarak bilinmiyor. İşte bu ÇOK ÖZEL KUVVETLER bölgede ve ülkenin dört bir yanında görevdedirler…”

“Niye mi FETÖ'de bu kadar ısrar ediyorum?

Bu süreçte gerilemiş olsa da FETÖ, ellerinde çorap örmeye müsait elemanlarla ülkenin geleceğini karartmaya yeminlidir de ondan…”

“Önümüzdeki yıldan itibaren İstiklal Savaşı sürecinde imzaladığımız anlaşmalar 100. yılını doldurmaya başlıyor. Bu 100. yıl sürecinde yeni anlaşmaların mücadelesini veren Batı-Haç'lı devletler “ülkesinin menfaatlerini üstün tutan Tayyip Erdoğan bu süreçte masada olmasın” istiyor ve onu siyaseten bitirmek için çabalıyorlar…”

xxx

Yukarıda okuduğunuz pasajlar 2012 ve sonrası köşemde yazdığım yazılardan kısa alıntılar. Bugün yaşadığımız FETÖ Darbe teşebbüsünü yadırgamadık hatta bundan daha beterini de beklerdik.

Neden mi?

Adamlar, Fetullah Gülen denen şarlatanı sürekli Allah ile görüştüğüne iman etmişler. FETÖ'de inanç şu şekilde oluşmuştur: “Haram-helal, günah-sevap, hayır-şer Allah tarafından belirlendiğine göre Allah dilediği haramı helal, helali de haram yapabiliyor. Bu yüzden Fetullah Gülen Hocaefendi neyi emretmiş ise haram da olsa, günah da olsa kabul ederiz. Hem ‘Hizmet' için, hizmetin başarısı için her haramı işlemek bizim için farzdır. Kaldı ki sizin helal-haram ve sevap-günah dediğiniz bu yeni helal-haram oluşu 1400 yıl önce değil, şimdi, bugün helal olduğunu, sevap olduğunu Hocaefendiye Allah söylemiştir ve Allah'ın emrine uymak mecburiyetindeyiz.”

Yani, bizim haram bildiğimiz bir şeyin helal, günah bildiğimiz bir şeyin sevap olduğunu -haşa- Allah bu yakınlarda Fetullah Gülen adındaki Müseylemettü'l Kezzab'a söylemiştir.

Lütfen dikkat buyurun, “söylemiştir” dedim, “vahy etmiştir” demedim. Çünkü vahy etmede bir aracı var, burada ise “söyleme” söz konusudur, yani ‘direkt olarak Allah Feto'ya söylüyor' diyorlar.

Bu şerefsizlerde böyle sapık ve din dışı inanış var. İşte buna gönüllü iman ve itaat eden elemanların darbe teşebbüsünde bulundukları günkü konuşmaları:

“Yarbay Uğur Coşkun: Polisler, halka engel olmaya çalışıyor...

Binbaşı Mehmet Karabekir: Ezin, yakın, taviz yok. 

Yarbay Muzaffer Düzenli: Tekrar emri iletiyorum: ‘Toplanan kalabalıklar ateşle dağıtılacak.'

Binbaşı Mehmet Karabekir: Kalabalığa ateş ediyorum. Bekliyorum. Dağılıyorlar. 10-15 kişi pert... “ Bu paralel dine mensup elemanların caniliği yukarıda anlattığım sapık inançlarından kaynaklanıyor.

Peki, bu alçak ve vahşi darbeye kimler direndi? Liberal, demokrat, solcu… kimdi tanklara çıkıp darbeyi engelleyenler?

Sanatçı, aydın! “ağaçsever” ve S. S. Önder mi?

Hayır, öncelikle ve özellikle makarnacı dindarlar direndi.

Bahçeli'nin sağduyusu ile ülkücüler direndi, gerçek Alperenler direndi. HüdaParlılar direndi, gerçek sosyal demokratlar yani tümüyle darbesavar millet bu hainlere direndi.

Evet, göbeğini kaşıyanlar bu vahşete dur diyerek tankların üstüne çıktı.

Gelelim bu alçak darbenin destekçilerine,

Darbeciler FETÖ elemanları olduğuna göre FETÖ elebaşı ABD'de olduğuna göre bu darbe teşebbüsünün ABD'nin onayı olmadan gerçekleşmesinin imkân ve ihtimali yok. Aksi halde ABD hiçbir kanıt manıt beklemeden Fetullah Gülen adındaki alçağı aynı gün kazığa oturturdu.

ABD Neocon'u bu darbenin içindedir, Pentagon bu darbenin içindedir. AB, İngiltere bunun içindedir. Fetullahçılar da bunların kulluklarını yaptılar. Biz bunları tanıyoruz, biliyoruz. Türkiye'nin potansiyellerini bilip bundan korkan Haçlıların ABD öncülüğünde Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyorlar.

Artık rahat söyleyebiliriz, Uludere, Rus uçağının düşürülmesi, ASELSAN Mühendisleri cinayetleri, en kanlı PKK baskınları gibi toplumda infiale yol açan pek çok olay, saldırı ve cinayet çözülecektir.

Yani, darbe yüzlerine gözlerine bulaştı. CIA bu yenilgiyi hazmedemeyeceğine göre daha ağır saldırılarla üstümüze gelebilirler. Özellikle Sünni-Alevi çatışmasını deneyecekler, tutmazsa Batı'da bulunan Kürt ailelere saldırılar düzenleyerek kaos çıkarabilirler. İŞİD'den daha alçak ve tehlikeli olan FETÖ elemanları canlı bomba olup alanlarda patlatabilirler. Bunlardan her şey ama her şey beklenir, dikkatli olmak zorundayız. Umarım hükumet-devlet milletin desteğiyle bu konuda önlemlerini alacaktır.

Ne yapılmalı?

Alevi vatandaşların yaşadıkları şehirlerde Ak Partililer kendilerini ziyarete gidebilirler. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devlet erkânı ve hükumet yetkilileri Alevilerin bu ülkenin asli ve haysiyetli vatandaşları olduklarını söylemekten bıkmamalıdırlar.

Çünkü bu alçaklığı aştığımız gün bütün dünya Büyük Türkiye'yi tanıyacaktır. ABD ve diğer bütün darbeciler pişman olacaklar, asrın lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafında kenetlenerek 2023'te Süper Güç Türkiye'ye hazır olalım.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.