1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Çocuk göstericilerin üzerine ateş açtı!
Çocuk göstericilerin üzerine ateş açtı!

Çocuk göstericilerin üzerine ateş açtı!

Mısır'da güvenlik güçleri Kirdase kentinde aralarında çocukların da bulunduğu göstericilerin üzerine ateş açtı.

A+A-

Mısır’da güvenlik güçleri Kirdase kentinde aralarında çocukların da bulunduğu göstericilerin üzerine ateş açtı. Göstericilerin vurulma anı kameralara yansıdı.

Mısır’da dün Kirdase kentine geniş bir operasyon gerçekleştirildi. Darbe karşıtı halk yaklaşık 9 kentte gösteri düzenleken ordu güçleri protestoculara karşı aşırı şiddet kullanmaktan çekinmedi.Kirdase sokaklarının birinde gençlerden oluşan kalabalığı dağıtmak isteyen güvenlik güçleri, göstericilerin üzerine gaz ve mermi attı.

Bir süre cep telefonuyla konuştuktan sonra eline aldığı pompalı tüfekle onlarca sivilin üzerine ateş açan bir polis dehşet saçtı. Göstericiler vurulan arkadaşlarının etrafına toplanırken ateş açan polisin göstericiyi vurduktan sonraki soğukkanlılığı ve gülümsemesi ise gözden kaçmadı.

Bir süre ateş açıldıktan sonra ise zırhlı bir araç hızla göstericilerin üzerine gitmeye başladı. Aracın üzerlerine geldiğini farkeden darbe karşıtları yan sokağa kaçarken, sokağın sonunda duran zırhlı aracın içindeki askerler, ellerindeki otomatik silahlarla göstericilerin üzerine ateş açtı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.