1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bülent Arınç'ın damadı gözaltında
Bülent Arınç'ın damadı gözaltında

Bülent Arınç'ın damadı gözaltında

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter, FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

A+A-

Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter 'FETÖ' soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alındı. Yener, daha sonra tutuklama talebiyle sorgu hâkimliğine sevk edildi.

Arınç'tan yorum

Damadının 'FETÖ' soruşturmasından gözaltına alınmasının ardından Arınç, Hürriyet'e "Bir süreç var. İnşallah en kısa sürede bir haber alacağız. Damadımıza her bakımdan güveniyoruz. Kesinlikle bir ilişkisi olmadığına inanıyoruz. Kendisini sevinçle bekliyoruz" demişti.

Akademisyenlikten ihraç edilmişti 

FETÖ ile mücadele kapsamında OHAL çerçevesinde yayımlanan 2 Eylül 2016 tarihli 673 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile üniversitelerde, emniyet, jandarma, sahil güvenlik ve kamuda çok sayıda kişi meslekten ihraç edilmişti. İhraç edilenler arasında Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter de vardı. Ekrem Yeter, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji Anabilim Dalı'nda 'doçent' olarak görev yapmaktaydı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.