1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bekir Bozdağ'dan 'Erdoğan'a suikast' açıklaması
Bekir Bozdağ'dan 'Erdoğan'a suikast' açıklaması

Bekir Bozdağ'dan 'Erdoğan'a suikast' açıklaması

Bozdağ, "Erdoğan, ölüm tehditlerinden korkacak, yolundan ve davasından dönecek biri değildir"

A+A-

 

İstihbarat örgütlerine ulaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a suikast yapılabileceği ihbarlarıyla ilgili Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ açıklama yaptı.

 

Bozdağ, "Böylesine büyük bir liderden ve dava adamından rahatsız olan ve cumhurbaşkanımızı yok etmek isteyen çevrelerin olduğunu da biliyoruz. Suikast ihbarları, her daim olan ihbarlardır" ifadelerini kullandı.

Bozdağ'ın Twitter üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

'ERDOĞAN'I YOK ETMEK İSTEYEN ÇEVRELERİN OLDUĞUNU BİLİYORUZ'

  • Recep Tayyip Erdoğan; Türkiye Cumhurbaşkanıdır, Türk milletinin lideridir, milletin adamıdır, adaletin bekçisidir, mazlumların cesur ve gür sesidir, her daim hakkı tutup kaldırandır, milletine, bayrağına, vatanına ve devletine sevdalıdır, Allah’a ve Resulü’ne aşıktır. Böylesine büyük bir liderden ve dava adamından rahatsız olan ve cumhurbaşkanımızı yok etmek isteyen çevrelerin olduğunu da biliyoruz.

'ALLAH'IN İZNİ OLMADAN VERİLEN CANI KİMSENİN ALAMAYACAĞINA İNANCI TAM'

  • Suikast ihbarları, her daim olan ihbarlardır. Recep Tayyip Erdoğan, ölüm tehditlerinden korkacak,yolundan ve davasından dönecek biri değildir. Recep Tayyip Erdoğan, imanlı, salih bir mü’mindir. Allah’ın izni olmadan verilen canı kimsenin alamayacağına imanı tamdır. Cumhurbaşkanımız bugünlere,nice tehditleri ve nice baskıları aşarak, nice oyunları ve tuzakları bozarak geldi, bundan sonra da aynı inançla devam edecektir.
  • Cumhurbaşkanımıza suikast ihbarları, yeni değil, sürekli vardır. Baskı,tehdit ve ölüm korkusuyla, baskı altına alınacak,davasından vazgeçirilecek ve yolundan döndürülecek bir lider değildir R.Tayyip Erdoğan. Bunca yaşanmışlığa rağmen,bunu öğrenememiş olanlar ancak ahmaklardır.

'ÜMMETİ MUHAMMED'İN DUASIYLA YOLUNA DEVAM EDECEK'

  • Allah’ın yardımı,himayesi ve muhafızlığı altında, aziz milletimizin,ümmeti Muhammed’in ve mazlumların duasıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yoluna devam edecektir. Kimse bu yolu kapatamayacak, kimse bu yürüyüşü durdurmayacaktır. Ya Rabbi! İslam ve Türkiye düşmanlarının şerrinden cumhurbaşkanımızı sen koru. Ya Rabbi, sen tuzak kuranların en hayırlısısın, bütün tuzakları kuranların başına geçir. Ya Rabbi, milletimizin,ümmeti Muhammed’in ve mazlumların lideri ve umudu cumhurbaşkanımızın muhafızı sen ol.

Bosna Hersek ziyareti öncesi istihbarat örgütlerine ulaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Balkanlar’da bir grup Türk asıllı tarafından suikast yapılabileceği ihbarları, güvenlik birimlerini harekete geçirmişti. Alınan bilgiye göre, Makedonya’nın başkenti Üsküp’te yaşayan Türklerden istihbarat birimlerine, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Balkan ülkelerine yapacağı bir ziyaret sırasında suikast girişiminde bulunulabileceği yönünde duyumlar olduğu” ihbarı gelmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.