1. HABERLER

  2. KURDİSTAN

  3. Başkan Barzani’den reformlara destek
Başkan Barzani’den reformlara destek

Başkan Barzani’den reformlara destek

A+A-

Başkan Mesud Barzani, bugün Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Toplum ve Meslek Örgütleri Kurulu ile kadınlar, öğrenciler ve gençlik sekreterliği yöneticileriyle bir araya geldi.

Toplantıda Irak ve bölge genelindeki son gelişmelere dikkat çeken Başkan Barzani, Kürdistan halkının karşı karşıya olduğu zorluklar ve bu zorluklarla mücadeleye vurgu yaptı.

Başkan Barzani, Kürdistan’ın korunması ve savunulmasında KDP’nin etkili ve sonuç alıcı rolüne vurgu yaparak, bir önceki seçimde halkın KDP’nin duruşunun mükafatını verdiğini ifade etti.

Hükümetin farklı alanlardaki reform çalışmalarına da destek veren Başkan Barzani, Peşmerge Güçleri’nin düzenlenmesi ve iyileştirilmesinin Kürdistan Bölgesi’nin gelişmesi açısından önemli olduğunu kaydetti.

Kadın, öğrenci ve gençlik örgütlerinin önemine de dikkat çeken Başkan Barzani, onların değişimde öncü rol oynadığını dile getirdi.

Başkan Barzani son olarak; kadınların, öğrencilerin ve gençliğin taleplerine tam destek verdiğini ve bu kesimlerin örgütlerinin kuruluş prensiplerine bağlı kalması gerektiğini söyledi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.