1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başbakan'ın 28 Şubat Soruşturmasına dair ilk yorumu
Başbakan'ın 28 Şubat Soruşturmasına dair ilk yorumu

Başbakan'ın 28 Şubat Soruşturmasına dair ilk yorumu

A+A-

Başbakan Erdoğan, Bangladeş Başbakanı Şeyh Hasina ile düzenlediği ortak basın toplantısında 28 Şubat soruşturmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

İNTİKAM ELEŞTİRİLERİNE YANIT

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat soruşturması kapsamındaki gözaltılara ilişkin"Yasal sürecin işletilmesine yönelik bir adım. Şu anda bu süreç işlemektedir. Temenni ederiz ki bu süreç en kısa zamanda neticelendirilsin. Şunun bilinmesini özellikle hatırlatmak isterim, kimse bu süreci bir intikam hırsı olarak değerlendiremez. Bu sürecin sadece demokratik parlamenter sistemlerin gereği olan bir süreç olması, bunun böyle bilinmesi gerekir. Temenni ederim ki kısa sürede neticelenerek adalet yerini bulur." değerlendirmesinde bulundu.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu soruşturmayla ilgili bugün yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer vermişti: "Kılıçdaroğlu, "Bugünkü Türkiye'de ben adaletin olmadığını düşünüyorum. Adaleti intikam duygusuyla arayamazsınız arkadaşlar. Adalet intikam duygusuyla aranırsa orada adalet olamaz. Bunlar operasyon mahkemeleridir, siyasi otoritenin verdiği kararı yerine getirir, burada adalet olmaz." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.