1. HABERLER

  2. KURDİSTAN

  3. Başbakan: Kürdistan düşmanlarının ham hayalleri suya düştü
Başbakan: Kürdistan düşmanlarının ham hayalleri suya düştü

Başbakan: Kürdistan düşmanlarının ham hayalleri suya düştü

Başbakan Neçirvan Barzani yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda, Kürdistan düşmanlarının ham hayallerinin suya düştüğünü söyledi.

A+A-

 

“Kürdistan Bölgesi halkının yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum” diyen Başbakan, “Yeni yılın güzellikler getirmesini diliyorum. Kürdistan halkının yeni yılda sorunların aşarak amaçlarına ulaşmasını umut ediyorum.  Kürdistan halkı geride bıraktığımız yılda çok büyük zorluklar yaşadı. güzel bir gelecek ve barışçıl bir yaşam için sayısız kurbanlar verdi. Geçmiş yıllarda elde edilen tüm kazanımlar korunacaktır” ifadelerini kullandı.

Kürdistan’da hükümet ile halkın bir olduğunu vurgulayan Başbakan, “Kürdistan halkı 2018’de içerde ve dışarda çok önemli bir şeyi ispatladı. Irak ve Kürdistan Bölgesi’ndeki genel seçimlerde desteklerini devam ettirerek Kürdistan halkı ve hükümetinin güçlü ve birleşik bir cephe olduğunu gösterdi. Bu da düşmanlarımızın ham hayallerini suya düşürdü” dedi.

Kürdistan’ın kazanımlarının halkın desteğiyle elde edildiğinin altını çizen Neçirvan Barzani şöyle devam etti: “Geride bıraktığımız yılda elde ettiğimiz kazanımlar, her türlü başarının kaynağı olan Kürdistan halkı sayesinde oldu. Elbette ilerlemelerle birlikte eksiklikler de oluyor. Hayat ilerledikçe eksiklikler de ortaya çıkıyor.

Kürdistan ve genel olarak tüm dünyanın yeni yıla güzellik ve mutluluk içinde girmesini diliyorum.”

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.