1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BAE, siyonist yahudi sitelerini destekleyen siyonist şirketlerle ticaret anlaşması imzaladı
BAE, siyonist yahudi sitelerini destekleyen siyonist şirketlerle ticaret anlaşması imzaladı

BAE, siyonist yahudi sitelerini destekleyen siyonist şirketlerle ticaret anlaşması imzaladı

Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir çok şirket, işgal altındaki Filistin topraklarında siyonist yahudiler için sözde yahudi sitelerinin yapımına destek verdikleri için BM tarafından "kara liste'ye alınan şirketlerle ticaret anlaşmazı imzaladı.

A+A-

 

BAE'nin resmi medyası Perşembe günü İsrail ve BAE şirketlerinin  ticaret anlaşmasını duyurdu. Emirlik şirketlerinin ticaret anlaşması imzaladığı siyonist şirketler arasında yahudi sitelerinin yapımında finans desteği veren  ve BM tarafından kara listede yer alan Siyonist bankalardan, Leumi Bankası da bulunuyor.

BAE'nin anlaşmayı destekleyen Siyonist şirketlerle yaptığı sözleşmeler bankalarla sınırlı değil, ancak Abu Dabi Film Komitesi İsrail Sinema Fonu ve işgal altındaki Kudüs'teki Sam Spiegel Film Prodüksiyon Merkezi ile bir işbirliği anlaşması imzaladığını duyurdu.

Bilindiği gibi 11 Eylül'de BAE ve Bahreyn, ABD Başkanı Donald Trump ve İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun huzurunda Beyaz Saray'da Kudüs'teki işgalci rejimle bir uzlaşma anlaşması imzalamış ve bu anlaşmayla ırkçı İsrail ile ilişkileri normalleştirmeye geçirdiklerini bildirmişlerdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.