1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. Arap Dünyası Gazze Karşısında Ölüm Sessizliğinde
Arap Dünyası Gazze Karşısında Ölüm Sessizliğinde

Arap Dünyası Gazze Karşısında Ölüm Sessizliğinde

Batının etinden sütünden yararlandığı Arap rejimleri Gazze'de yaşanan barbarlığa her zamanki gibi yine sessiz.

A+A-

 

Filistin Parlamentosu üyesi milletvekili Halid Tafiş, işgal rejiminin sivillere yönelik cinayetlerinin ve özellikle de Gazze Şeridi’ne düzenlediği son saldırıların tüm dünyanın işgal rejimini hesaba çekmesini gerektirdiğini söyledi.

 

Milletvekili Tafiş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, işgalcilerin Filistin halkına yönelik cinayetlerinin sayılamayacak kadar olduğunu belirterek, işgal güçlerinin akıttığı kanın kendisine vebal olarak geri döneceğini ve pişman olacağını ifade etti.

Beytlahim milletvekili Halid Tafiş, işgal rejiminin Amerika’nın ve uluslararası toplumun desteğine rağmen özgürlüğe giden yolu çizen ve Allah’ın izniyle yakında özgürlüğe kavuşacak olan Filistin halkının iradesi karşısında aciz kaldığını belirtti. İnsan hakları örgütlerine seslenen Tafiş, işgalcilerin Filistin halkına yönelik ihlallerinin ve cinayetlerinin deşifre edilmesini istedi.

Tafiş, “Gazze’ye düzenlenen saldırılar karşısında Arap Birliği nerede? Bu hiçbir gerekçesi olmayan sessizlik neden? Arap Birliği işgalcilerin bize yönelik cinayetleri karşısında ne zamana kadar sessiz kalacak?” diye sordu. İşgal güçlerinin Salı günü sabah erken saatlerde Gazze Şeridi’ne düzenlemeye başladığı saldırılarda 5’i çocuk ve biri kadın toplam 34 kişinin şehit oldu, 111 kişi de yaralandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.