1. HABERLER

  2. ARŞİVİMİZ

  3. Ankara'da 18 şube müdürü görevden alındı
Ankara'da 18 şube müdürü görevden alındı

Ankara'da 18 şube müdürü görevden alındı

Türkiye\'yi sarsan operasyon sonrası İstanbul Emniyeti\'nde yaşanan görevden almalar sonrası Ankara\'da da görevden alınmalar yaşandı.

A+A-

Ankara'da Kom, Mali, Narkotik ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürleri başta olmak üzere 18 şube müdürünün görev yerleri değiştirildi.

Görev yerleri değiştirilen bazı müdürler şöyle:

Kaçakçılık Şube Müdürü Erkan Kaya
Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Osman Şamil Kaya
Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adem Yalçınkaya
Narkotik Şube Müdürü Emre Murat Korkmaz
Koruma Şube Müdürü Fahri Küçük

TRABZON

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ile Özel Güvenlik Şube Müdürü yer değiştirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Trabzon Valiliğine gönderdiği talimat doğrultusunda Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Fatih Keçeli, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü görevine getirilirken, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü görevine de Mustafa Bulut getirildi.

ERDOĞAN: BAŞKA İLLERDE DE GÖREVDEN ALMA YAŞANABİLİR

Bu arada Başbakan Erdoğan, "Emniyette yapılan değişiklikler valilerimizin şu anda görevi kötüye kullanma anlayışından hareketle kendilerinin tasarrufudur. Bu yetkileri vardır. Valilerimiz de bu tasarrufu kullanmıştır. Bu tasarruf başka illere de sıçrayabilir. Nerede böyle bir iş varsa orada aynı şey yapılacaktır. Bu iş anlaşılıyor ki; siyasi mühendislik işidir. Biz böyle bir şeye izin vermeyeceğiz" dedi.


dunyabulteni

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.