1. HABERLER

  2. ARŞİVİMİZ

  3. Ankara Emniyet'inde büyük operasyon
Ankara Emniyet'inde büyük operasyon

Ankara Emniyet'inde büyük operasyon

İstanbul ve Ankara’da yürütülen yolsuzluk soruşturmasının ardından emniyet müdürlüklerinde başlayan tasfiyeler devam ediyor

A+A-

Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Mali ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubelerinde görev yapan, aralarında amirlerin de bulunduğu yaklaşık 200 polisin görev yeri değiştirildi. 
İstanbul ve Ankara’da yürütülen yolsuzluk soruşturmasının ardından emniyet müdürlüklerinde başlayan tasfiyeler devam ediyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı şubelerde yaklaşık 200 polisin görev yeri değiştirildi. Yarın da devam edeceği öğrenilen tasfiyelerde görev yeri değiştirilen polis sayısının 400’ü bulacağı iddia ediliyor.
 

Görevden alınan polis sayısı 400'ü geçti

 
Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonunun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev değişiklikleri başlamıştı. Operasyon sonrası İstanbul Emniyeti'nde aralarında Hüseyin Çapkın'ın da bulunduğu yaklaşık 100 müdür görevden alınırken, değişikliklerden İstihbarat Daire Başkanlığı da etkilenmişti.
Aralarında PKK, Teknik Takip masaları ve çeşitli sol örgütlerden sorumlu birimlerde görev alan 12 şube müdürü ile müdür yardımcısı görevden alınmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube'de görevli 200 polisin görev yeri de geçtiğimiz gün değiştirilmişti.
Vali Selami Altınok İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne geldikten sonra,16 müdür yardımcısının görev yerini de değiştirdi.
Bugün son olarak İstanbul Asayiş'in Teknik-Takip bölümünde telefon dinlemeleri yapan 45 polisin tamamının tayini çıkmıştı.

t24

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.