1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ali Babacan'dan erken seçim açıklaması
Ali Babacan'dan erken seçim açıklaması

Ali Babacan'dan erken seçim açıklaması

A+A-

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 2023'ten önce erken seçim olacağını iddia etti.

Erken seçim iddialarıyla ilgili de konuşan Ali Babacan şöyle konuştu:

Ne ekonomik yapı, ne sosyoloji ne siyaset dayanamaz!

- Seçimle ilgili 2023 deniyor ama 2023'e kadar Türkiye'nin ne ekonomik yapısı ne sosyolojisi, ne siyasi zemini dayanmaz açıkcası yani bu çok zorlama olur.

- 2023'e kadar idare etmesi çok zor ama özellikle dünyadaki bu eksi faizleri de baz aldığımızda Türkiye'nin şartları kötüleşerek bir süre daha devam edeceğini maalesef ve muhtemelen 2021 ya da 2022 yılında artık seçimin kaçınılmaz olacağını tahmin ediyoruz.

Bahçeli'nin Akşener'e 'eve dön' çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiği MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ‘Evine dön' çağrısını değerlendiren Babacan "Bugünkü hükümet hala işleri toparlayabileceğini zannediyor" dedi ve şöyle devam etti:

"Bugünkü hükümet hala işleri toparlayabileceğini zannediyor" ve önünde de yaklaşık 3 yıllık bir dönemin olduğunu varsayıyor bütün bu toparlama için. Benim tahminim bir süre daha, Türkiye'yi toparlayabilir miyiz diye bir arayış içinde olabilirler."

"Bir yandan da tabi siyasetin ülkeyi yönetme boyutu vardır, bir de ayak oyunları, senaryolar, tiyatrolar vardır. Açıkcası bir o tarafıyla hiç ilgilenmiyoruz Deva Partisi olarak, teşkilatlanmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Bugüne kadar 61 ilimizde kurucu heyet oluşturduk."

Kaynak:islamianaliz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.