1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti kulislerinden iddia: 'İdam rafa kaldırıldı'
AK Parti kulislerinden iddia: 'İdam rafa kaldırıldı'

AK Parti kulislerinden iddia: 'İdam rafa kaldırıldı'

AK Partili üst düzey yöneticilerin Bahçeli’ye, “Önümüzde uyum yasaları var. Meclis’te yoğun bir gündem var. İdam tartışmalarını bir süre ertelesek” şeklinde mesaj iletildiği iddia edildi.

A+A-

 

 

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, "Bir an önce idamı getirelim geç kalmayalım" çağrılarının AK Parti'de karşılık bulmadığı ileri sürüldü. İddialara göre AK Parti'de Bahçeli'nin çağrısı için, "Bizi köşeye sıkıştırıyor. Gündemimizde uyum yasaları var" yorumları yapılıyor.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

 

ANKA'dan Besti Karalar'ın edindiği bilgilere göre; geçen hafta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, 'idam' çağrısı partide sıkıntı yarattı. Kulislerde, AK Partili üst düzey yöneticilerinin Bahçeli'ye, "Önümüzde uyum yasaları var. Meclis'te yoğun bir gündem var. İdam tartışmalarını bir süre ertelesek" şeklinde mesaj iletildiği iddia edildi. Ancak, Bahçeli'nin bu mesaja nasıl karşılık verdiği ise belirtilmiyor.

 

ERDOĞAN YANIT VERMEDİ

Öte yandan, AK Parti'nin 3. Olağanüstü Kongresi'nde, partililerin, 'idam istiyoruz' şeklindeki üst üste sloganlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanıt vermemesi, "Bahçeli'ye mesaj gittiği ve idam tartışmalarının rafa kalktığı" şeklindeki iddiaların doğru olduğu yorumları da yapıldı.

 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.