1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına saldırı
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına saldırı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına saldırı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı binasına, içerde İl Başkanı Akar, milletvekili adayları ve ilçe başkanlarının da bulunduğu sırada ses bombası atıldı. Saldırıda yaralanan olmadı

A+A-

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına, partinin Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, milletvekili adayları ve ilçe başkanlarının bulunduğu sırada ses bombası atıldı. Saldırıda şans eseri yaralanan olmadı.

Merkez Kayapınar ilçesindeki AK Parti İl Başkanlığı binasının arka kısmına, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce, 2 ses bombası atıldı. Şans eseri yaralanın olmadığı olayda, parti binasında da ciddi bir hasar oluşmadı.

Parti binası önünde güvenlik tedbiri alan polislerin havaya ateş açması sonucu kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay yerine gelen bomba uzmanı ekipler, inceleme yaptı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Akar, parti binasına akşam saatlerinde 2 patlayıcının atıldığını belirterek, saldırıda şans eseri kimsenin yaralanmadığını söyledi.

Seçimin yaklaşmasıyla parti binasında bir araya gelip durum değerlendirmesi yaptıklarını anlatan Akar, "O an hava serin olduğu için bina içindeydik. Can kaybı da yaşanabilirdi. Nihayet daha önce 2-3 kez polis memuru arkadaşlar yaralanmıştı. Şimdi gece de gündüz de çalışmalar yapıyoruz. Bazen çok geç saatlerde sahadan gelip durum değerlendirmesi yapıyoruz. Bugün de milletvekili adayı arkadaşlarımız ve ilçe başkanlarımızla durum değerlendirmesi yapmak için buradayız. Böyle bir akşam da saldırı gerçekleşti. Bu tesadüf olmasa gerek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.