1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ahmet Hakan’dan Kızılay Başkanı’na tepki: Banka hesap numarasını burnumuza dayayan…
Ahmet Hakan’dan Kızılay Başkanı’na tepki: Banka hesap numarasını burnumuza dayayan…

Ahmet Hakan’dan Kızılay Başkanı’na tepki: Banka hesap numarasını burnumuza dayayan…

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve köşe yazarı Ahmet Hakan, Elazığ’daki 6.8’lik depremin ardından Twitter’dan nakdi yardım toplamaya çalışan Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ı eleştirdi

A+A-

 

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve köşe yazarı Ahmet Hakan, bugün Elazığ depremine ilişkin bir yazı kaleme aldı.

“Bi dur be kardeşim bi dur”

Ahmet Hakan, Elazığ’da 6.8 büyüklüğünde depremin ardından para yardımı toplamaya çalışan Kızılay’ın Genel Başkanı Kerem Kınık'a tepki gösterdi.

Hakan, şu ifadeleri kullandı:

Daha ne olduğunu bilmeden depremzedelere yardım diyerek banka hesap numarasını burnumuza dayayan Kızılay... Bi dur be kardeşim.

 

Ahmet Hakan, Kerem Kınık'ın yanı sıra başka isimleri de şu sözlerle eleştirdi:

Canlar enkaz altında kalmışken ve depremin ilk şoku bile atlatılmamışken... İktidar karşıtı kampanyalar başlatan muhalif kardeş... Sen de bi dur.

Herhangi bir işin ucundan tutmak yerine anında “iktidar karşıtları” ve “iktidar yanlıları” olarak kavgaya tutuşanlar... Bi durun yahu.

Deprem bölgesine gelen bakanlara, “Kamuoyu algısı gayet iyi efendim” diyen Vali Bey... Millet can derdinde sen algı derdindesin... Sen de bi dur.

Kızılay Başkanı Kınık paylaşımını sildi

Kızılay Başkanı Kerem Kınık, Elazığ'da meydana gelen depremin ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımında "Bölgedeki vatandaşlarımızın olumsuz şartlardan korunması için ihtiyaç duyulan malzemeleri bölgeye sevk ediyoruz. Kızılay destekleriniz için 'Deprem' yazın

2868’e SMS yollayın 10 TL katkıda bulunun. Dilediğiniz kadar gönderebilirsiniz. Gün dayanışma günü" ifadelerini kullanmış, tepkilerin ardından ise bu paylaşımını silmişti.

 

Independent

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.