1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 'ABD Afganistan'ın egemenliğini ihlal ederek en tehlikeli bombayı test etti'
'ABD Afganistan'ın egemenliğini ihlal ederek en tehlikeli bombayı test etti'

'ABD Afganistan'ın egemenliğini ihlal ederek en tehlikeli bombayı test etti'

Afganistan Eski Devlet Başkanı Karzai, ABD'nin envanterindeki en büyük iki bombadan biri olan GBU-43'ü Afganistan'da kullanmasına ilişkin, "ABD bu saldırıyla Afganistan'ın egemenliğini ihlal ederek en tehlikeli bombayı bu ülkede test etmiştir." dedi.

A+A-

Eski Afganistan Devlet Başkanı Hamid KarzaiABD'nin, perşembe günü Nangarhar vilayetinde gerçekleştirdiği saldırıyla ülkesinin egemenliğini ihlal ettiğini ve en tehlikeli bombayı burada test ettiğini söyledi.

Karzai, başkent Kabil'de bir törende yaptığı konuşmada, ''Eğer Afganistan hükümeti, bu saldırıya izin verdiyse vatan hainidir.'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.